Ktorý domček je cenovo najvýhodnejší?

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť, ktorý z týchto domov by sa dal postaviť najlacnejšie a je najjednoduchší na výstavbu? Zažujeme: bungalov 46 od prodomu, klasik 104 od prodomu, bungalov 108 od prodomu a lagúna 19 promoprojekt. Ďakujem za pomoc
Odpovedať
1
2
Mal som rovnaku dilemu ked sme kupili pozemok a skoncil som u domu za milion . Jednoduhsi strop , jednoduche murovanie ( zvladol som to sam a to som pc technik ) jednoducho prestavitelna strecha z originalu na pripadne mozne dorobenie dvoch izieb v buducnosti bez toho aby som musel viac teraz za nieco platit a vo vnutri sme menili usporiadanie priecok do posledneho mozneho terminu :) lebo ziadna nieje nosna .
Odpovedať
Profilova fotka
@kollega ...ak ste uz ten domcek dokoncili,kolko vas vysiel?????.......aj ja si totiz myslim,za teto dom za "milion" je velmi dobre rieseny .....
Odpovedať
Kedze som sa dlho zabaval s papierami a hlupostami sposobenymi tym , ze staviam svoj prvy dom a nepoznal som este overene finty na skratenie niektorych procesov tak nie este niesom hotovy . :) Kolko ma vysiel ? No tolko co penazenka dovoli a co si kedy mozem dovolit kupit a kolko mi dom dovoli robit v druhej a tretej robote .....Pripadny rozpocet poskytnem cez IP.
Odpovedať
@kollega ... ahoj, mohla bych také prosím poprosit o ten rozpočet do IP :-) ... děkuji
Odpovedať
Profilova fotka
@kollega ...100x dik.... ;-)
Odpovedať
@kollega Aj ja by som poprosila rozpocet.Dakujem
Odpovedať
@kollega mohol by si ho poslať aj mne?
Odpovedať
Profilova fotka
XYZ http://prodom.sk/?p=projekty&project=... http://prodom.sk/?p=projekty&project=... http://prodom.sk/?p=projekty&project=86 http://projektyrd.zoznam.sk/sk/katego... Posledne dva budu najlacnejsie... treti od spodu by som sklon strechy orientoval na JUH.. aj kvoli kolektorom aj ze sa ti to bude pekne ohrievat..
Odpovedať
Profilova fotka
@mio23 @kollega ......vedeli by ste mi poradit?.....uvazujem nad tymto projektom,nokolko mame tri deti s dost velkym vekovym rozdielom ...16,11,2 ....rokov........myslite ,ze sa velmi predrazi dom s dvoma kupelnami?....chceme jednu klasicku kupelnu a jednu min.2x2m,ktoru potrebujeme upravit pre syna bezbarierovo....ak najdete lepsi projekt rada si necham inspirovat...dakujem http://www.domnamieru.sk/projektyDomo...
Odpovedať
Profilova fotka
@nell201 nad ktorym projektom uvazujes :-p ja osobne si myslim ze pre 5 ludi staci uplne jedna kupelna... dolezitejsie je aby zachod bol extra miestnost..
Odpovedať
Profilova fotka
@mio23 zabudla som v predoslom prispeku prilozit link.....uz som to napravila
Odpovedať
Profilova fotka
@mio23 ....jasne stacila by aj jedna kupelna,ale nedavno synovi diagnostikovali nevyliecitelnu chorobu pri ,ktorej po par rokoch ostane na voziku a preto chceme jednu malu kupelnu navyse upravenu pre neho bezbarierovo
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja si myslim, ze ak uz staviam dom tak aspn dve kupelne. mali sme dve, prirobili sme zo spalne tretiu /kupelna ako sucast spalne rodicov je super vec/ a teraz mame 4-hostovska, deti, rodicia, sauna. nell - neuvazuj ci a o kolko sa tu dalsou kupelnou dom predrazi, potrebujes ju a hotovo, my sme teraz ziadali pre mamku prispevok na rekonstrukcie kupelne na bezbarierovu v panelaku-tiez vozicek ,tak cakame ci nam to schvalia. Skus sa aj na tuto moznost popytat.
Odpovedať
Este dodam, kupelnu nemusis hned zariadi sanitou,ci kachlickami, to sa da aj neskor podla potreby. Len ju treba mat v projekte, urobit dvere a zamknut a hotovo.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska maly je malinky a momentalne sa nelisi od zdravych deti,ale musime uvazovat do predu a pocitat s touto moznostou.....uz som sa pytala aj na konpenzacie pri stavebnych upravach ,ale kym nebude mat syn viac ako 6 rokov,nic nam nepatri...takze si pozidame potom a tak sa ta kupelna dokonci....len som nenasla iny projekt ako ten o som uz dala vysie.....bud ten alebo sa skusim poradit a dame robit individualny projekt.....ale favoritom bol ten dom za milion,kym sme sa nedozvedeli no...... :-( http://www.domzamilion.com/images/pro...
Odpovedať
@nell201 my sme sa kedysi rozhodovali koly peniazom ci urobit aj druhu kupelnu,alebo fasadu a plot. Dokoncili sme tu kupelnu a o tri roky aj fasadu. Myslim,ze nam nic neuslo. Malinkemu zelam vela zdravia.
Odpovedať
cenovo najvyhodnejsi je pravdepodobne bungalov 108... ake su rozmery pozemku a orientacia ?
Odpovedať
@kelso007 máme pozemok 13x30. Vstup chceme zo severu, z juhu má sused postavený dom na hranici pozemku, ale má tam okno len z kúpelne, máme problém vybrať projekt, chceme 2 detské izby.
Odpovedať
@dicaa nasiel som taketo nieco co by vyuzilo ten pozemok na max http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-...
Odpovedať
Profilova fotka
@kollega Aj ja by som Vás poprosila o rozpočet. dakujem pekne
Odpovedať
@kollega môžem poprosiť o rozpečet do IP. Veľmi pekne ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@kollega ahoj chcel by som stavat tento dom ale v original len o pol metra sirsi, mohol by si mi poslat rozpocet , dakujem martin714@centrum.sk
Odpovedať
ahojte, mozem poprosit o rozpocet domu za milion? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@kollega poprosim rozpočet do IP..dakovala:)
Odpovedať
Hoddte mi nejaky email nak vam poslem excel tabulku s mojim rozpoctom .Upozornujem ,ze je to priamo moj rozpocet , nie nejaky projektantov .
Odpovedať
@kollega poprosím na dicaa@azet.sk dakujem
Odpovedať
@kollega mohla by som otravovať a poprosit rozpočet domu za milion, moc ďakujem stracena@centrum.sk
Odpovedať
@zoltanbelokostolsky no nemyslim si že sa neda konkretne tu na streche je zopar ludi ktorí postavili a byvaju do 40000e, len tu moc nepisu nakolko by ich vsetci "zožrali" že sa to neda a že maju lacne materialy a pod. treba byt len sikovný hladat vo viacerých stavebninach, ked sa bez dph a hlavne svojpomoc, ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?