Ktoru konfiguraciu kupelne by ste vybrali?

Prosim o radu, ktora konfiguracia kupelne je najvhodnejsia? Na pravej strane je severny sused. To male okno by bolo vertikalne od zeme po strop, to velke okno by bolo horizontalne uzke okno. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
za mna rozhodne č5... nech zachod nie je hned ked otvoris dvere tam ( nech je aspon tak, ze ked niekto otvara, tak mas moznost zakricať obsadene a nedootvara dvere ), takze na dolnej stene :) Umyvadlo by som dala na stenu napravo , z pohladu od vstupu to bude pekne, ze bude oproti zrkadlo :) a navyse, clovek sa bude vo svetle z horneho okna pekne vidiet aj bez svetla cez den.... ostatne riesenia su take neucesane.. vsetky.. jedine toto jedno mi pride logicke a pekne ucelene. este mozno by som pouzila z poslednej verzie to umiestnenie vane a sprchaca, ak sa da.. ze sprchac do rohu vpravo hore... ale nevadi, aj ked to bude ako je.
Odpovedať
Dakujem. C.5 sa mi paci tiez, ale trochu mi vadi WC v ceste k umyvadlu. Prakticky vzdy ho bude treba obchadzat. Rozmyslam aj nad c.1, kde je WC tak trochu "v sukromi", vedla sprchaca a pri vani je velke okno s parapetom vo vyske 1m.
Odpovedať
Ja by som brala č.10, ale vymenila by som skrinku a WC. Nemám rada, ak WC tróni celej kúpeľni. A tu by sa dala potom urobiť aj nízka stienka a oddeliť opticky WC. A bývala som v dome s oknom nad vańou. Otváranie okna bolo problematické a v lete otvorené okno zavadzalo, ak ste sa vo vani postavili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?