Ktora varianta je lepsia?

Caute, prosim poradte, ktora varianta je lepsia, osobne sa mi pacia obe, tak sa teraz neviem rozhodnut. Dakujem za nazory.
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepšia je (podľa mňa) tá originálna verzia od architekta... :-D
Odpovedať
tak nad touto verziou pravdupovediac ani len neuvazujem...ale dik :-D
Odpovedať
@leonardom tak ta orig. verzia urcite nie! Sedacka v kute, vedla hned jedalensky stol a TV pod schodami v uhle od sedacky? @vilma30 z tych dvoch skor prva varianta (vlavo).
Odpovedať
podla mna je to cele zle... pozerat na tv a zaroven do hrncov v kuchyni??? :-S ten od projektanta je nejlepšia aletrnatíva ale moj nazor - zly projekt najdi si lepší
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 a @vilma30 ... - ja som si len povedal svoj názor... :-D mohol som.....? :-D
Odpovedať
@leonardom jasne, ze si mohol, vsak som ti napisala, ze dik ;-)
Odpovedať
@leonardom jasne, ze si mohol NAPISAT svoj nazor :-D .............(ale zvlastny nazor :-p :-D )
Odpovedať
Ta vľavo. Je fajn jesť pri okne s pekným vyhladom a vidieť do taniera :-) Ak budete mat pekny jedalensky nabytok, bude to vyzerať dobre. Cestou na terasu si tam mozete odložiť taniere a pod. Pri telke alebo rozhovore nepotrebujete toľko svetla a ak áno, máte tam romantiku s krbom, pripadne nejakým naladovym osvetlenim. A navstevu usadite rovno do obyvacky. Kuchyňu máte za rohom, takze do hrncov Vam neuvidi. Dokonca ak by ste potiahli tu lavu stenu kuchyne aj k oknu, mohli by ste tam dat na obcasne predelenie posuvné priehladne dvere, ak Vám vadia pachy z kuchyne. Mne sa ten ľavý projekt veľmi páči.
Odpovedať
@vilma30 A ešte :-) Ten stôl by som otočila smerom k oknu, ak sa zmestí.
Odpovedať
mne vadí že do domu sa vchádza vlastne hned do tej oddychovej časti: spálna a toaleta..... kuchyna je na druhom konci, čož neocení gazdinká ked bude vykladať nákup z auta.veľa sa nachodí..... to je môj názor...teda iba
Odpovedať
@pancake to bude asi hostovska alebo pracovna. To WC pri vchode je fajn, ked ste na záhrade a potrebujete si odskocit a je to oproti hostovskej, hostia to budú mat blízko :-) ja tam aj oplachujem psom labky, ked su spinave. Mne sa zase zasita kuchyňa páči - mala som na byte a mám aj na dome. Ked už s tým nákupom pochodim k autu a od auta, tých pár metrov naviac vramci domu beriem ako posilku :-) ale nie každému to musi vyhovovat.
Odpovedať
bývam v Kompakte 504 už pár rokov a ver, že tá verzia od architekta je najlepšia - toto je priestor, v ktorom v podstate nič nenavymýšľaš :-( tvoja verzia A - sedačka príliš blízko krbu - v zime je veľmi horúco - nejaký čas som takto mala sedačku, takže viem aké to bolo a hneď ako sme sedačku vymenili za novú, tak šup s ňou rovno pod okno - presne tak ako je to vo verzii od architekta. Verzia B - aj to som skúšala, ale jedal. stôl je tam takto úplne od veci a navyše zakrýval výhľad na krb.Máme to presne tak ako to je v projekte, okrem toho kresla - to nemáme a je to takto príjemné a vzdušné. Na telku zo sedačky uvidíte úplne v pohode - toho sa neboj.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@home123 ked bude moznost dostatocne natocit TV na stred sedacky, tak OK. Ale ta strana toho TV bude asi dost vycnievat., navyse zalezi dost od uhlopriecky TV, cim vacsia, tym viac by vycnievala hrana do priestoru. A ked sa to ma tykat aj sledovania kino filmov s priestorovym zvukom 5.1, tak urcite ta dispozicia od architekta nie je bohvieco ;-) Tento dom sa mi nepaci.
Odpovedať
@vlado35 dôležité je, že sa páči @vilma30 :-) a tá TV nevyčnieva :-)
Odpovedať
@home123 ked nevycnieva, tak podla toho povodneho podorysu sa na TV zo stredu sedacky pozera v uhle..ci nie? :-) Alebo tam mas hlboky tv stolik a ked je aj TV natocena, tak este nepresahuje ten stolik? Tak potom moze byt, ajked reprozostava 5.1 asi nebude bohvieako rozmiestnena.
Odpovedať
@vilma30 Všetky sú zlé :) vo všetkých chýba zádverie. Takže v zime prídeš a všetok chlad ti pôjde do celého bytu a najviac do izby hned pri vchode. V prvom návrhu od architekta je nelogické uloženie tv mimo sedenia. A ak by sa dala tv miesto jedálenského stola, nemáš už ten stôl kam dať.
Odpovedať
Dakujem za rady, mate pravdu je to zly projekt, takze ho skrtam.
Odpovedať
@vilma30 s takymto podorysom? http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
@vanessa06 tu je dalsi nelogicky navrh umiestnenia TV a sedacky :-D http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
viac sa mi páči ten druhý, na tom prvom by mi vadilo, že by mi stále niekto behal pred TV, keď b som bola zapozeraná do niejakého filmu, ale zas na tom prvom je pekné mať sedačku pri krbe, pozerať do ohníka. Záleží, či budeš mať rušno v dome, či ti bude niekto behať pred TV. Ak nie, tak jednoznačne prvá :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?