Kto staviate bugalov 03?

zakladám túto tému pre všetkých čo majú bungalov 03 aby sme si vymenili svoje nápady názory a ako ďaleko už sme. My sme postavili hrubú stavbu a teraz cho nechávame prezimovať. Priečky máme z porfixu strechu máme benders slivkovú , okná sa ešte neviem rozhodnúť môj muž je za plast kvôli cene ja chcem jednoznačne drevo mernati-
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, možem sa sýtať aký máte rozpočet na ten bungalov?? stavate ho svojpomocne?? je celkom zaujímavý, ale tá obývačka sa mi vidí dosť veľká...menili ste na tom projekte dačo ? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme tento dom zacali stavat 8.5.2009 a stahovali sme sa 26.9.2009. Stavali sme z Ytongu + zateplenie 10 cm polystyren + fasada Baumit + okna Incon + zaluzie + parkety a dlazba, Kupelna Rako + dvere Sapelli + podlahove kurenie a radiarory.+ kuchyna Damon a vstavane spotrebice + izolacia na strechu 24 cm, atd. Vysiel nas cca. 2 800 000 skk a v cene uz je zaratany aj betonovy plot a brana. Pytajte sa, rada odpoviem. S domcekom sme veeelmi spokojni, spalnu sme si trosku zvacsili o ten odstup co tam bol a terasove dvere nemame v spalni vedla seba, ale jedny mame na tej dlhej stene, kde nemalo byt ani okno - nic. papa
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lea, pozerala som tvoje fotočky, krásny domček, normalne sa mi začal viacej páčiť, ked si ho môžem pozrieť takto v reále... x-) pozerám, že ste trochu pomenili dispozície, jedny dvere na terasu ste dali na druhú stranu, môže byť... ;-) tento projekt ma zaujal, lebo sa podobá aspoň zvonku na Bungalov 2 od Prodomu, nad ktorým tiež uvažujeme, len je o niečo menší...aj ten rozpočet je zaujímavý, stavali ste svojpomocne?? my počítame so 100 000 eurami, myslíš že sa do toho zmestíme pri dnešných cenách?! :-S tak nech sa vám krásne býva v krásnom domčeku... :-)
Odpovedať
ahoj lea, no vy ste si teda riadne švihli, prakticky za 4,5 mesiaca ste už mali domček postavený. aj my ideme stavať, ale mám z trach z toho, lebo sa bojím úveru. mali ste nejaký úver alebo ako ste financovali domček. no hádam to nejako zvládneme. a malá otázočka, prečo ste ytong zateplovali?
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja sa pridávam do tohto fóra, pretože aj my staviame bungalow 03 od Atelierdu. Chýbajú nám ešte dlažby, parkety a kúpeľne, kuch.linka a interiérové dvee, ale už toho nie je tak veľa. Stavali sme z tehly 44 Heluz brúsenej, strecha Tondach-Palotas z Maďarska, strop Premaco, kúrenie radiátormi, okná drevené eurookná. V dispozícii domu sme nerealizovali garáž, ale ďalšiu obytnú miestnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pre zipi: nam dom stavali 3 chalani oravaci a boli sme maximalne spokojni. Samozrejme material sme si zhanali sami. Treba porovnavat ceny v stavebninach. My sme nepotrebovali faktury z materialov, tak sme mali zlavy 30 - 45% na vela veci. Podla mna sa do 100 000 eur ymestite, ale naozaj si ceny porovnavajte. Mozem vam potom napisat, kolko penazi sme za co dali, aby ste si to vedeli porovnat. Ja mam zratany kazdy klincek, vedro, uplne vsetko. pre luckas8: mame HU uplne na cely dom a na cely pozemok, takze tomuto sa hovori naozaj 100% pokrytie nakladov. Najradsej by som ten uver nemala, alebo by stacila aspon polovica. My sme neriesili, ze by sme ytong nezateplovali, proste sme chceli mat zateplene. Prajem vsetkym vela stastia pri stavani. papa
Odpovedať
ahoj rozpočet na dom máme okolo 150000 eur ale veríme že sa zmestíme do 100000 eur my sme zväčšovali detské izby o 1 meter.
Odpovedať
to lea.laurova: a ti chlapci z Oravy kolko zobrali za pracu? Ak to ovsem mozes napisat. Dakujem
Odpovedať
tak ako tý čo uvažujete o ako ste ďaleko s úvahami a tý čo staviate ako ste ďaleko my sme ho nechali zazimovať a čakáme na teplo.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
:-D to je dobre, takato sebareflexia :-D ssstevko, a odkial si?
Odpovedať
ssstevko, hore na lište su tri nazvy: forum, fotoblogy a bazar... klikni na ten bazar a tam si možeš dat telefonne čislo uplne v pohode do svojej rubriky :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
fra-ďakujem, som z Prievidze, prečo sa pýtaš?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?