Kto stavia projekt TENUITY 500 od Prodomu?

Kto stavia alebo postavil tento dom? zatial som ho nikde nenasla, co sa tyka galerie a fotoalbumu.
Odpovedať
chces ho stavat? kde?
Odpovedať
v šamoríne. prečo?
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme si vybrali tento domcek a chceme ho stavat v Samorine :D ale asi az o dva-tri rocky
Odpovedať
Ja uz by som chcela zacat tuto jar. a vsimla som si, ze tento dom si vela ludi nevybera. Mne sa paci co sa tyka podorysu. zvonku sa da vzdy nejako upravit.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, všimol som si, že chcete stavať v Šamoríne. Kde sú tam ešte voľné pozemky?! Aj by som potreboval nejaký. Ak je to možné, tak nejaký dohoďte. :-) Vďaka, petulko. :-)
Odpovedať
ja nestaviam priamo v samorine, ale 5 km pri samorine. je to vo velkej pake, je to jedina dedina, co ma v okoli aj kanalizaciu, a to bola pre mna priorita. myslim, ze tam su este volne pozemky, je to sice dedina, ktora nie je taka znama ako napr, kvetoslavov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
nikto nema nejake skusenosti s tymto domom???
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
zdravim, mate tento dom niekto postaveny? silne nad nim rozmyslame, no radi by sme ho najprv videli nazivo, hlavne tu galeriu a schodisko, ale tiez predsien a spajzu... ako je to riesene a taaak.... tiez by sme si radi vypoculi akekolvek postrehy, napady a pripomienky k tomuto domu... projekt je tu: http://prodom.sk/?p=projekty&project=... mohli by sme pripadne prist na navstevu? :)) samozrejme za odmenu....
Odpovedať
Je to elegantný, pekný, jednoduchý domček a miestnosť 2,8 aké má využitie. Len strechu by som urobila viac do spádu, kvôli snehu v zime.
Odpovedať
Ake ma vyuzitie miestnost 2,8 m2 ? V terajsom panelaku mam kupelnu o rozmeroch 1,6 x 1,6 co je 2 ,56 m2 a je tam natlacena vana umyvadlo a pracka - (toho architekta by som tam zatvoril) - takze predpokladam ze vyuzitie na 2,8m2 pri vchode je bud ako "bordel miestnost" ako minisklad na metlu, vedro, cistiace prostriedky, zehliacu dosku pripadne ako miestnost (BOTNIK) kde bude v policiach obuv celeho obyvatelstva domu. Myslim ze vyuzitie sa pre tuto miestnost najde. Tento domcek sa mi taktiez paci ale asi by som zrusil na poschodi tu 12 m miestnost a spravil tam satnik -pripadne vymenil za kupelnu.
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka za tipy :) tiez si myslim, ze sa ta miestnost 2,8 m2 pri dverach da vyuzit na milion sposobov :)) nema tento domcek niekto postaveny, resp. stavia? rada by som videla nejake fotky... aky mate nazor na schodisko? a galeriu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
@berusska7 @zuzole Zdravím, stavali ste nakoniec dom Tenuity 500? Ďakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?