Kto stavia Dom za milión?

Profilova fotka
Nestavia niekto z vas rodinny dom z projektu - Dom za milion..? :-) Dakujem..
Odpovedať
dom za milion co na konci stoji 3miliony :-)
Odpovedať
Taky tu nie je...ale je mozne postavit dom za milion ale urcite nebude mat 150 m2, dve kupelne, spotrebice v kuchyni za niekolko tisic eur. Za takuto cenu je mozne postavit skor byvanie v style ECO ci EKO. Drevo, slama, omietky z hliny, slamena strecha pripadne tare skridle. Aj za taketo peniaze sa da pekne a vkusne byvat len treba ukrojit s poziadaviek.
Odpovedať
Profilova fotka
Ale ona nemyslela,ze postavit dom za milion. Ale to je nazov projektu. http://www.domzamilion.com/ My ho chceme staviat. Ale mame ho upraveny. Pozemok mame svahovity,takze pod domom bude garaz s pivnicou.
Odpovedať
Da sa postavit nehovorim ze nie no prevadzkove naklady budu za dalsie miliony :-D
Odpovedať
Ja ho staviam. Ked budem mat viac casu , dam postupne fotky z vystavby na net. Teraz bohuzial tvrda svojpomoc rovno z prace kazdy den tak nieje cas nejak. AK nieco konkretnejsie tak mi treba napisat a postupne poodpovedam.
Odpovedať
Profilova fotka
Pytat sa cez otazky je strasne ;-) Inac sa mi paci ako ten clovek z domuzamilion to opisuje... Optimalizacia je zaklad..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
da sa postavit dom za milion len musis mat už zvlašť kupeny pozemok
Odpovedať
Profilova fotka
aj my ho ideme stavať, už máme projekt ( trošku upravený) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nic nieje dnes nemozne:-) A sam na sebe som sa presvedcil,ze to co na tom portale pise ten chlap,je vpohode zrealizovatelne a aj za uvedene peniaze.Ano,mam stastie,ze mam brata stavebnik,ktory mi to vsetko "zmenezoval" za smiesne peniaze a dokonca som ja osobne ani po vikendoch,dovolenkach a volnach nemusel nic robi/nemusel...pretoze aj tak nic neviem:-) Takze drzim palce vsetkym,ktory sa na podobny projekt podujmu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?