Kto stavia dom Solid od Apex-Arch?

prosim, kto vie, kde v okoli Myjavy sa stavia domcek SOLID od spolocnosti APEX-ARCH???...... pre blizsie info kuk na vvv.apex-arch.sk ( vvv = www)
Odpovedať
ludia... nikto???.... alebo nejaky iny domcek od nich???
Odpovedať
mam postaveny extra-superB este povodny projekt s oblou jedalnou. Projekt bol po dohode upraveny (okienko so spajze nieje pri pohlade spredu ale smerom do podlubia). Vnutorne riesenie je najlepsie zo vsetkych. Wc a spjza su spolocna technologicka miestnost. mam naprojektovany extra krb v obyv.izbe
Odpovedať
area.51, staval si si ho sam? kolko ti to trvalo?
Odpovedať
area.51 .. ... .. gratulujem a tisko zavidim... ;-) nam sa velmi pozdava SOLID v pasivnom standarde... mam este jednu mierne indiskretnu otazku.. ak nechces odpovedat na sklo, napis mi prosim IP.. priblizila sa planovana cena domceka skutocne vynalozenym nakladom?? zaujima ma to, pretoze orientačná cena SOLIDu bola cca pred pol rokom 3 300 000,- a teraz 4 000 000?? dakujem..
Odpovedať
...no fajn milosss, yukaya, pisal som Vam asi desat petnast minut odpoved na Vase otazky stlacil som odosli odpoved a ...nikde to tu nevidim
Odpovedať
area.51 ... ... ... nepisal si cez IP??
Odpovedať
area.51 to si pred odoslanim radsej vzdy skopiruj, lebo ked dlho pises, tak to prestane byt aktivne, cize nic neposle x-)
Odpovedať
toto sa mi stalo...ta kopia ma nenapadla, neratal som s tym, ze sa to inaktivuje. ak budete mat zaujem rad sa podelim so skusenostami.
Odpovedať
area.51 ... .. .. zaujem bude... si pis....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Mam Solid, uz postaveny.
Odpovedať
dzairo.... VAAAAZNE??... ... to ma velmi tesi.. si (ste, asi budete rodinka, :o)) spokojny?? isli ste na klasiku alebo nieco uspornejsie? a este jedna menej diskretna otazka: smiem vediet, kde byvate? nemuis odpovedat na sklo, skus cez IP... dakujem... :o))
Odpovedať
a aby som nezabudol.. som tu dnes prvy, tak vsetkym prajem prijemne vianoce...
Odpovedať
Článok sa načítava...
RE: milosss nie celkom rozumiem tvojmu slangu ... na sklo a cez IP.... Domcek uz stoji, ale este nebyvame. Pocas stavby som ziskal mnozstvo dobrych poznatkov o viacerych problemoch, ktore by bolo vhodne odstranit uz vo faze projektu. Myslim si, ze detailnejsie by sme sa mohli bavit mailom. Alebo si tu mozeme dohodnut session, najlepsie vo vecernych hodinach.
Odpovedať
RE: sam sebe :-) IP bude Interna posta, a sklo.... ze by forum ?
Odpovedať
ahojte! tak o SOLIDe sme tuho uvazovali aj my.... na jar by sme chceli zacat stavat....ale mame pozemok velky 20 x 25 (tu bude este skresany o 6m - ulicna ciara :-| ) tak sa nam zda, ze by sme si zastavali prilis velku plochu... na akom velkom pozemku ste postavili solid?
Odpovedať
RE: dankakk Ja mam pomerne velky pozemok 15 a. Ak sa vsak rozhodnete pre bungalov, je to jedno, vzdy zastavate vacsiu plochu. Potom zalezi, ci tvar podorysu domu je vhodny pre dany pozemok. Vaz pozemok je sice mensi, ale pomerom stran celkom fajn, som uz videl ovela horsie pozemky, kde dom doslova natlacili. Moje hodnotenie toho domu nemoze byt velmi objektivne :-) . Ten projekt je totiz povodne individualny, pricom prapovodnu dispoziciu domu som si navrhol sam a architekti z Apexu ho potom upravili a dotvorili na sucasny obraz. Z tohto dovodu nan nedam dopustit.... Totiz presne taky som chcel. A rozhodol som sa tak po prelistovani niekolkych dostupnych katalogov, kde som jednoducho dom, ktory by ma oslovil nenasiel.
Odpovedať
....uploadol som fotky SOLIDu do fotoalbumu. http://www.modrastrecha.sk/album/albu...
Odpovedať
ahoj dzairo (myslim, ze bol v kaceroch), aka bolo spolupraca s APEXom?, nam sa pacil ArteFakt, boli sme ho pozriet pri Pezinku, nebol este dostavany, ale nepacil sa nam, chcem ho ist este pozriet a uvidime ci sa nieco zmenilo.
Odpovedať
RE: zenobia Aby som bol trochu diplomaticky, ak by som robil rating firiem, ktore sa podielali na budovani nasho domu, tak Apex by najlepsie miesto neobsadil. Po prve su ti pani trochu svojhlavi, po druhe projekt obsahoval chyby (nie zavazne, ale predsa), po tretie pri realizacii, clovek zisti, ze by realizacny projekt mal obsahovat o nieco viac detailov. Tej prvej vycitke by ste sa zrejme vyhli, ak by ste kupovali cisto katalogovy projekt. K druhej a tretej vycitke - uz pri kupovani alebo vytvarani projektu je potrebne si ho poriadne prezriet a prestudovat (niekym skusenym) a poziadat o upravy alebo opravy. U Apexu vsak zavazila hlavne ich architektura, ktora je pomerne ina aj pri tvorbe katalogovych projektov, ako su katalogove projekty inych firiem (tuctovych). Na tie domy sa da pozerat.
Odpovedať
fuuuuh dzairo, klobuk dole! krasa! mat tak trosku sirsi pozemok a susedov, ktori by netahali svoje "vilky"(s kvazi apsidami - jedalnami ) do neba! ach.... Na tie domy sa naozaj DA POZERAT! aj interier je super, hlavne tie priznane tramy (ak sa nemylim) .... parada! hned by som sa tam nastahovala! :-)
Odpovedať
dzairo, klobúk dole, dom presne v našom štýle - vkusný, moderný, nápaditý, neotrelý vzhľad, tíško obdivujem. Dúfam, že sa Vám v ňom bude super bývať. Ak raz budeme stavať- tam tento štýl je aj naším snom.
Odpovedať
som velmi rad, ze sa to tu takto pekne rozbehlo... vidim, ze je viac ludi, ktorych tento dom oslovil... :-N
Odpovedať
dzairo, mam este otazocku... ako mate vyriesene solarne kolektory? ako ich budete orientovat, pretoze sklon strechy je viac menej opacny, nie? .....my sme mysleli, ze ak by sme ho stavali, tak by sme spravili rovnu strechu so zatravnenim.... nepochodznu... milosss, na akom velkom pozemku ho budes stavat?
Odpovedať
dankakk ... ... ... mame cca 12 arov...
Odpovedať
RE: dankakk Solarne kolektory sme vynechali. Ja som sa skor orientoval na tepelne cerpadlo, nakoniec sme vsak zvolili konvencne kurenie kondezacnym plynovym kotlom. Ale strechu by som nemenil na rovnu, tym by sa stratilo caro toho domu. Naopak mna presvedcil strechar, aby sme tu pultovu strechu dali s presahom a nie ako v projekte. Nakoniec sa mi to zda krajsie. Ta strecha vsak nema taky velky sklon, aby sa na nu nedali umiestnit kolektory, kludne aj opacne orientovane, ako je sklon. V zavislosti od juznej orientacie si to mozno bude vyzadovat upravu nosnej konstrukcie kolektorov, inak by to malo byt bez problemov.
Odpovedať
chcem sa aj tymto sposobom podakovat dzairovi za ustretovost a cas, ktory nam venoval pri navsteve... :-) domcek je naozaj krasny, fotky ukazu vela, ale vidiet nazivo a moct sa dotknut tohoto domu je naozaj zazitok... DAKUJEME... (tisko zavidime a sme rozhodnuti) ;-)
Odpovedať
Skutocne niet za co. Ja som rad, ze sa ten dom paci tebe a aj ostatnym, ktori mi napisali same pozitivne spravy cez internu postu. Cloveka to velmi potesi. Tiez si myslim, ze je dobre, ked sa podelime s ostatnymi o skusenosti....
Odpovedať
dzairo... nas to tesi este viac...
Odpovedať
Vsetkym, ktori ste sa zaujmali, najma cez internu postu, uvediem niekolko technickych informacii k domu SOLID (dufam, ze to nebude proti pravidlam webu, ak uvediem aj mena produktov prip. nazvy firiem ) : - Suteren - nie je; garaz - samostatna - Obvodove murivo – Porotherm P+D 30 - Priecky – Porotherm, - Krov – vaznice (po dlzke domu) 220x280 mm (resp. 220x320 mm), krokvy 120x180 mm (nie su v jednej dlzke), dreveny zaklop - Krytina – hlinikovy falcovany plech Prefalz - Okna a vstupne dvere – rohove presklenie: hlinikovy profil (s inym sa to v naprojektovanych rozmeroch neda) Schuco AWS 70.HI, dvere: Schuco ADS 70.HI, ostatne okna: plastovy profil Schuco Corona SI 82, zasklenia: izolacne trojsklo U=0,6 (kombinacia hlinikovych a plastovych elementov je kompromisom, inak TOP je vsetko v hliniku Schuco Royal S (AWS) 75.HI – samozrejme za vela penazi) - Ext. zaluzie – na tak velke presklenie nie su luxusom, ale nevyhnutnostou – K-system Prominent (lamely Z 90mm) - Zateplenie – fasada: polystyren 12 cm, sokel 8cm extrudak, podlahy: polystyren 7 cm, resp. 5 cm pod systemovou doskou podlahovky, strecha: mineralna vlna 18 + 6 cm, - Podhlady - sadrokartonove - Omietka – Baumit Silikatova a mozaika na sokli - Fasadny obklad – Thermowood (borovica) - UK – kotol: plynovy kondenzacny + 120l zasobnik TUV, 2 okruhy: radiatory Korad v izbach a v kupelni, konvektory Licon PT v obyvacke, podlahovka v kupelni, na chodbe, v obyvacke a v kuchyni (system Gabotherm – trubky polybuten), - Sanita – KOLO - Podlahy – parkety HARO - Krbova vlozka LaNordica Inserto To je zhruba vsetko. Stavba (vratane garaze a uprav na pozemku) bola realizovania v podstate jednou realizacnou firmou okrem okien, zaluzii, strechy, fasadneho obkladu, krbu, parkiet a dveri. Referencie na firmy neskor.
Odpovedať
Tak predsa len sa stavia niekde pri Myjave. Nasiel som o nom zmienku na nete: http://enviroinfo.enviroportal.sk/met...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?