Kto ma podobne umiestnenú kuchyňu?

Ahoj stavitelia, rozmýšľame nad projektom od promiprojektu laguna 47. Vyslovene prosím len komentáre ku kuchyni, ostatná časť projektu bude trocha pozmenena. Pôjdeme viac do šírky aj dĺžky, čím sa aj kuchyňa zväčší, lebo na pôvodnom projekte mi príde kuchyňa ako tenký, tmavý sliž. Šírka kuchyne sa zmení z 2,7 na 3,4m. Prosim ak máte foto takto stavanej zariadenej kuchyne, môžete pridať? Nebude to len tmavý kút? Strašne sa toho bojím. Okno by sme trocha zväčšili so súhlasom susedov, len stále nemám istotu, ci tam bude dosť denného svetla. Vpravo pôvodný projekt, vlavo rukou upravený, zväčšený.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Pises o tmavom kute... Okno v kuchyni ma byt nepriehladne?
Odpovedať
@cony1 svetlo vies dostat napriklad svetlikom v streche alebo svetlovodom. My takto budeme riesit v jedalni lebo nam vysla v strede domu a aj na chodbe lebo tam nebudeme mat okna.
Odpovedať
@lenkito10 práveže chcela by som normálne priehľadné, verím, že susedia budú súhlasiť. V tej úrovni oni majú už dvor nie dom, tak snáď. Pôvodne je tam menšie okno, ale chcela by som zvacsit kvôli svetlu.
Odpovedať
@wivik koľko cca vychádza taky svetlik?
Odpovedať
Profilova fotka
Chcelo by to vymenit kuchynu s obyvackou.
Odpovedať
@lenkito10 To nie, to už je veľký zásah. Izby sme chceli schválne takto. Mame pubertiakov, tak nech sú ďalej od spálne. A po druhé, terasa musí byť tam kde je, kvázi vľavo za rohom, aby tam nepálilo slnko poobede. V našom prípade je títo najlepšie rozmiestnenie izieb, len som sa tej kuchyne troska bála.
Odpovedať
@cony1 o koľko metrov chcete rozšíriť pôvodný projekt? Lebo ten už má 12,5 metra a teda stôl v strede domu bude mať málo svetla tak či tak. K oknu v kuchyni: ak bude široké cca 2 metre, vysoké cca 1,5 metra, tak kuchyňa nebude tmavá, aj keby malo byť mliečne sklo.
Odpovedať
@zltalienka nad stôl pôjde tak ci tak lampa, to mi vadí aj v byte, ze tam lampu nemáme tesne nad stolom. A okno však nebude väčšie ako to 1x1m. V pôvodnom projekte tam bolo navrhnuté len tenké okno položené vysoko.
Odpovedať
@cony1 tak si myslím že bude tam tma 😞
Odpovedať
@cony1 viem ze som na nete videla aj cenu ale uz nepamatam. My budeme mat atyp ale bezny rozmer by nemal byt extra drahy.
Odpovedať
Osobne si ani nemyslím, ze tam bude tma, podla mna je to okno dostacucuje a ked sa kuchyna zvacsi tak to bude fajn. Kamaratka ma presne takto ulozenu kuchynu len bez pultu
Odpovedať
Projekt podla mna fajn, nepovedal by som , ze tam bue nejaka velka tma, kedze okna su fajn rozmiestnene a nad linkou a tak isto asi aj jedalenskym stolom bude nejaka ta lampa
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Okno ti kuchynu presvetli nemusis sa bat nejakej tmy a ked si kuchynu das este aj v nejakych bledych farbach, tak to bude v poriadku 😉
Odpovedať
@murika Super, dakujem pekne. Som rada.
Odpovedať
@viktorbeniak dakujem, som rada, ze to vyzera fajn. Ano v kazdom pripade bude nad stolom led osvetlenie a asi aj nejaka vysiaca lampa, lebo fakt sa tmy najviac bojim, nemam rada tmave kuty a miesta v byte. Mam rada denne svetlo.
Odpovedať
@drahoo Ano kuchyna bude biela urcite v kombinacii so svetlym drevom, tak snad to bude ok.
Odpovedať
@cony1 podla mna to bude super
Odpovedať
Profilova fotka
@cony1 tak sa potom nemusis vobec obavat, bleda farba to zvacsi bude to vsetko dobre 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?