Kontinuita prác pri rekonštrukcii

Dobrý deň, prosím vás potreboval by som poradiť ohľadom kontinuity prác pri rekonštrukcii. Ide o rekonštrukciu domu, ktorý bol rekonštruovaný a skolaudovaný v roku 2000. Posledných 10 rokov tam nikto nebýval a bol zanedbávaný. Plánujem sa pustiť do prerábky, len potreboval by som poradiť - je lepšie zavolať firmu a dať všetko skontrolovať, myslím rozvody, pretože boli robené na novo v roku 2000, tak je možné že budú v poriadku a čo bude treba sa zrekonštruuje? Alebo zavolať jednotlivých majstrov dať to popozerať? Ide mi o to že bez toho aby to pozreli neviem spraviť rozpočet na hypotéku, nakoľko neviem čo bude treba meniť v rámci rozvodov. Bojím sa že keď to dám firme, povie všetko vymeniť a je. Ďakujem za rady.
Odpovedať
@lukasond zavolaj si vodara/kurenara, to budes mat taky zaklad, skontroluje vodu/odpad kurenie. Ci je dobra strecha, to vidis po prvom dazdi. Ci funguje elektrika, to tiezz urcite rychlo poznas. Poobzeraj murivo, vhlkost a pod.
Odpovedať
Ešte problé je taký, že je dlažba na podlahovom kúrení, ktorú chceme dať preč. Tak ak aj je dobré podlahové kúrenie, tak po tomto zásahu už nemusí, či aké máte skúsenosti?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?