Kompakt 46 od Euroline - stavia niekto?

Ahojte,staviate niekto Kompakt 46 od Euroline? Nejake typky alebo foto nech sa pokocham a naberiem inspiraciu?Dakujeeem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lloret Kompaktom 046 sa asi sa vela nestavia. Jediny fotoblog s tymto dom ktory som na stranke nasiel je tvoj =-)
Odpovedať
Noo,tak nevadi.Tiez som toho vela nenasla ani na google.To som len tak bola zvedava,chcela som popozert co a ako robia ostatni:zenskaaa zvedavost :-) No aj tak vdaka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@lloret ahoj, my sa ho xystame stavat akurat si davame robit projekt bez tej garaze....vy ho uz mate,:)?
Odpovedať
Ahoj,noo my uz aj byvame ved mam foto v albume,teda: KONECNE BYVAME.Ale robili sme mensie upravy v projekte: Na prizemy sme zvacsili kupelnu a tiez kuchynu.mame cely dom podpivniceny,takze nam na prizemy nebolo treba tech.miestnost.Ak budem mat cas,tak pridam foto s upravou.Drzim palce :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lloret ano potom som si vsimla ten album, :) som si popozerala, my tiez budeme robit zmeny, taktiez xceme dole vacsiu kupelku skrtame satnik, technicku miestnost si nexavame kedze xceme aj slnecne kolektory, tak aby sa nam tam pomestili aj texnicke zalezitosti., a robime aj ostatne zmeny co sa tyka strechy a okien...do oybvacky davame terasovite okno zasuvne..))) momentalne sme pri projekte takze na jar xceme zacat stavat....som si vsimla ze mate podpivniceny...asi....a tiez bez ten garaze....kolko Vas vysiel cca material co sa tyka hrubej stavby bez tej garaze a izby navyse na hornom posxodi?dakujem.) a prajem pekne byvanie
Odpovedať
Jaaaj vysiel nas vela,ale nervov! My sme stavali dlho /asi cca 7 rokov/ pretoze to bolo svojpomocne,takze sme isli len z pozicky do pozicky a tak dookoloa.A na ceny sa musim opytat manzela,ja take v hlave nedrzim takze to Ti napisem neskor.Asi najviac nam rozpocet naburali pivnice,ale velmi sme ich chceli:my sme taky kutilovia,stale nieco smirglujeme,opravujeme atak,takze pre nas je nasa pivnica ako raj :) Inak plan sme tiaz mali na sl.kolekt.ale akosi "nevydalo". Tak:stavaniu zdar! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lloret no prave preto my ideme do toho bez pivnice aby sme usetrili na tie kolektory:) dufgame ze do 2 rokov od zaciatku postavime..apson take mame plany....tiez si co to xceme spravit svojpomocne co sa bude dat:) ok dakujem , :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte. aj my máme vybratý tento projekt a tiež s vlastnými úpravami. Môžete mi niekto povedať, koľko vás vyšla základná doska a materiál (Ytong, alebo tehla) ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@janulikk ahoj teraz som si vsimla az ze tu je odpoved treba davt odpovedat priamo aby doslo upozornenie...my staviame z porotherm, deku uz mame schne, o chvilku pojdeme tahat mury vy ste ako an tom?
Odpovedať
@nikolla2 jááj, nakoniec sme projekt úplne zmenili ... držim palce, aby ste došli do zdarného konca.. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?