Koľko stoja individuálne projekty bungalovov?

Vedeli by ste mi povedať, na akú cenu (cca) vychádzajú individuálne projekty bungalovov? Ďakujem
Odpovedať
ťažko povedať, určite je to odvodené od regionov, my sme z NR kraja, dali sme si prekresliť projekt z Prodomu a upraviť a platili sme za to 1300,-eur
Odpovedať
ahoj, bungalov, individuálny projekt 11,5 x14,5 464 eur
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj , kvalitný projekt domu vychádza na 2,5 - 4 % z ceny domu - s vyriešeným detailami v nizkoenergetickom štandarde - čo odporúčam keďže ročne dokážete ušetriť až 1000 eur na energiách oproti klasickej novostavbe ... ak mate viac otázok , rád poradím :)
Odpovedať
presne tak ako píše hudakarchitekt. Taký zdravý priemer za cenu kvalitného projektu za dobre a detailne premyslený dom v nízkoenergetickom štandarde je od 2-3% z rozpočtovej ceny domu. Pri veľmi jednoduchom dome to môže byť aj o čosi menej, pri komplikovanejšom zasa viac. Každopádne za horeuvedených 464,- eur je fyzicky nemožné spracovať kompletný individuálny projekt ani len v priemernej kvalite. To je buď niečo strašne odfľáknuté, alebo je nekompletný. Alebo ešte horšie: aj-aj :-)
Odpovedať
No ked si clovek predstavi, to ze kvalitne vypracovany projekt to je kopec projektovej dokumentacie od prepoctu statiky, kurenia, elektroinstalacie, vodoinstalacia, rozne detaily, rezy a ine somarinky tak nizka cena (nizsia ako katalog) za realizacny projekt je uplne nerealna,
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim,ze cena individualneho projektu zavisi aj od regionu,teda ze kde Vam to dany projektant vyhotovi.Ci v BA alebo niekde na vychode krajiny ;-) Stretli sme znamych,a ti nam vraveli,ze maju spraveny projekt na bungalov za 450 eur,no v BA by ste urcite za nho zaplatili do 1000eur 8-)
Odpovedať
ahoj, nás vyšiel za 850 eur. a máme v tom aj osadenie,stav.dozor,a pod., dávaj si pozor, a hlavne si hľadaj lacného s dobrého projektanta sú taký, jeden od nás chcel za to isté 3000-4000 eur.
Odpovedať
2000 ecok, komplet vsetko aj s osadenim, pripojkami, stvebnym dozorom a vybavenim celeho stavebneho povolenia..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?