Keramicky dom

Zdravím. Chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s keramickým domom. Na Slovensku som našiel zatiaľ firmu ANVIK a CERAMICHOUSE. Má niekto skúsenosti s týmito firmami a vie mi niekto povedať približné ceny hrubej stavby alebo holodomu? Vopred ďakujem za odpovede
Odpovedať
1
2
@33simon33 skuste sa opytat @weissrose
Odpovedať
kolko stoji cervene auto? ako sa na nom jazdi?
Odpovedať
@33simon33 https://inardex.sk/keramicke-domy-ina...
Odpovedať
https://www.facebook.com/rigipshe.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Zdravím, skúste sa tu pohrabať vo fórach a nájdete recenzií až až 🙂 mňa len tak ako stavbára zo zaujímavosti napadlo vyžiadať si cenovú ponuku od nich a čistá katastrofa... akože nápad s keramickým domom dobrý ale firma na zaplakanie. Slečna pri telefóne nevie odpovedať ani na základné otázky a cenová ponuka štýlom, že ani neviete v konečnom dôsledku začo zaplatíte... ja osobne by som do toho nešla s takýmto prístupom, pokiaľ sa nevyznáte tak vás pravdepodobne pekne okašlú.
Odpovedať
Zdravim. My staviame s ceramic houses. Maximalna spokojnost.
Odpovedať
@chilim Fuha, my sme mali pridelenu uzasnu obchodacku. Radost s nou komunikovat a riesit vsetky opletacky. Cenovo su ceramichouses stale ovela vyhodnejsie. Aj ked sme stavali, comu su 2 roky, a aj teraz znami na zaklade odporucania stavali koncom minuleho roka a ich susedia stavaju teraz. Nepocula som zeby neboli spokojni.
Odpovedať
Z Polska by som nekupil ani maso za 2 eura. Nieto este dom:/ a na weissrosse pozor, ta tara sprostosti aj v inych diskusiach.
Odpovedať
Profilova fotka
@itgospa na uvedene forum a autora clanku pozor. Nevie rozoznat beton od keramiky. A ked nevie z coho stava, ako moze vediet, ze ci dobre stava??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@majina.b mate s nimi skusenost?dakujem
Odpovedať
@stefan222 my mame. uplna katastrofa..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@hrehusa s tou rigips?viete mi napisat do spravy ked tak co konkretne a tak?dost nam to pomoze
Odpovedať
Spoločnosť RIGIPSHE s. r. o. bola založená 20. októbra 2022. Čo viac k tomu dodať?
Odpovedať
@stefan222 robia s polskymi prefabrikatmi. staci si preverit cenu a skusenosti.
Odpovedať
@hrehusa suhlasim, kde by ste mi odporucali ceknut cenu a skusenosti? dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od stefan222:

@hrehusa suhlasim, kde by ste mi odporucali ceknu…
@stefan222 Rád by som sa opytal či ste začali spolupracovať s Firmou RIGIPSHE, ak áno aká bola vaša skúsenosť tiež mám zaujém o keramický dom a hľadám spoľahlivú firmu ďakujem za odpoveď.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chilim:

Zdravím, skúste sa tu pohrabať vo fórach a nájdet…
@chilim Rád by som sa opytal o akej firme ste písali ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od davo28:

@stefan222 Rád by som sa opytal či ste začali spo…
@davo28 zdravim, bol so pozriet jeden dom a nenadchlo ma to, siel som do tehly.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hrehusa:

@stefan222 my mame. uplna katastrofa..
@hrehusa môžem sa opýtať o akú firmu sa jedná a s čím konkrétne ste boli nespokojní? Jedná sa o firmu Rigipshe?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od davo28:

@stefan222 Rád by som sa opytal či ste začali spo…
@davo28 naši známi s nimi stavali a úplná katastrofa. Kontaktovali Anvik, ktorý im odporučil obchodné zastúpenie na východe firmu Rigipshe. Panely od Anviku cez dovoz a montáž v pohode. To ostatné čo robila firma Rigipshe nekvalitná ,lajdacka robota.
Odpovedať
Idem stavat dom z ANVIK, momentalne sa pracuje na projekte. Majitel firmy je uplne v pohode, snazi sa vyjst v ustrety a zodpovedat vsetko. Sam byva v dome postavenom touto technologiou a musim povedat ze jeho dom vyzera super. Pri CeramisHouses pozor na urcite detaily. Vacsinou ponukaju iba ich katalogove domy, pri dome na mieru uz mozu byt problemy. Musite si dat postavit zaizolovanu zakladovu dosku, tym padom nebudete sice zateplovat uz viac zakladovu dosku, ale nebudete tam moct viest ani instalacie. Vyska stien neviem ci sa da u nich menit, ale prave na tom, ze sa zakladova doska nezatepluje z vrchu oni usetria, pretoze mozu vyrobit mensie steny. ANVIK robi standardne steny 295 cm, z toho povedzme 20cm skladba podlahy, tak zostava 275cm svetla vyska. Samozrejme spravia aj vyssie ked treba. CeramisHouses je firma ktora zmenila asi 3 krat nazov. Asi je jasne preco. Ponukaju 3 cm izolacie uz priamo z vyroby na stenach. Toto je podla mna pekna blbost. Mineralna vata by sa nemala nadpajat a naozaj som zvedavy ako toto moze drzat pokope. Vyrobca vaty urcite na to zaruku neda. Este taka pikoska. Bol som na vystave v Inchebe tohto roku a niesol som v ruke prospekty CeramicHouses. Zastavil ma pan a varoval ma ze s nimi sa nemam do nicoho pustat. Ze on s nimi stavia dom uz tri roky. Dal si postavit dom na kluc. Po debate sme sa zhodli ze hruba stavba od nich moze byt fajn, ale urcite nie dom na kluc. Ak keramicky dom, tak z ANVIK. Osobne v tejto technologii vidim len vyhody. Hrubka nosnych stien 15 cm (tehla 30, usetris na mieste a mozes mat vacsie izby). Vnutorne priecky 12cm. Povrch je dokonale rovny, stacia 1 mm omietky. Elektroinstalacia je predpripravena, netreba nic sekat, to iste aj voda. Jedna nevyhoda je, ze ked nieco zabudnete naprojektovat a bude treba sekat, tak to pojde velmi tazko.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
jeden taky magor z lucenca co si sused objednal mi zdemoloval prijazdovu cestu - do uzkeho dvora sa rozhodol cuvat s 20 m kamionom s nalozenym keramickym domom.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od vedma74:

@hrehusa môžem sa opýtať o akú firmu sa jedná a s…
@vedma74 RIGIPSHE aj ANVIK zle skusenosti. obaja su len dovazaci panelov z Polska.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hrehusa:

@vedma74 RIGIPSHE aj ANVIK zle skusenosti. obaja …
@hrehusa na Slovensku taka vyroba nieje, tak podla teba je zle ked to dovezu z PL? Aj keby ste si chceli objednat priamo panely z fabriky z PL, tak vam ich nepredaju ale odporucia vas na Anvik.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Odpoveď na príspevok od andrew87:

@hrehusa na Slovensku taka vyroba nieje, tak podl…
@andrew87 my staviame s ceramic houses vlastny projekt. cesi nerobia vlastne projekty a z polska prefabrikat nechcem. nieje ani taky kvalitny a nevedia co od radosti pytat.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od slavvo:

@andrew87 my staviame s ceramic houses vlastny pr…
@slavvo 🤣 a C H ti urobi aj nerealizovateľný projekt keď chceš, panely budú v najvyššej kvalite a cena skoro ako zadarmo.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od andrew87:

@hrehusa na Slovensku taka vyroba nieje, tak podl…
@andrew87 Polsko je plne vyrabacov panelov. k nam sa len dovazaju. obe firmy postavili par domcekov. hocikedy mozu skoncit firmu a nikdy sa k nicomu nedomozem, ak nastane problem. toto chces pri celozivotnej investicii?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?