Junior 629 od Euroline

Profilova fotka
Dobryy, uz som tu sice raz pisala na tuto temu, ale skusam to znova. Stavia niekto tento domcek? alebo ho ma v umysle stavat? Mala som totiz vybraty jeden projekt, zdal sa mi primerane velky, ale po vzhliadnuti fotiek, kde bol uz aj zariadeny, som od neho upustila, bo s nabytkom bolo vsetko male a stiesnene, tak preto hladam niekoho kto uz stavia alebo ma postavene. Dakujem http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
@pcb ahoj, moja skusenost, my sme mali uz tiez skoro vybraty projekt, a potom manzel navrhol kupme si kilo muky a podme si ho nakreslit na luku:) a to sme aj urobili, lebo projekt ktory sme si navrhli bol kvazi original, poskladany z viacerych projektov, takze nebola sanca sa na to niekde pozriet, kedze taky dom asi ani neexsituje. a to vysypanie domu na luke bolo skutocne otvorenie oci, zistili sme ze vsetko bolo prilis male, naznacili sme si presne aj jedalensky stol, sedacku v obyvacke a podobne. vidim, ze mate izby okolo 15-16m2 ....to je uplne super, my sme mali jednu 14 a to bolo prilis male, teraz mame 16,17 a 19m2. este si pozrite tu velkost jedalne, zalezi aky velky stol budete mat, ja chcem mat pohodlne pre 8 ludi, cize nasa jedalen je 4x3 m aa je to spojene s kuchynou pultikom, take nieco ako mate vy, len inak otocene....
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem pekne za radu, ta muka by ma teda nenapadla, ale je to super napad. Uz som aj zrusila manzelovi plany na sobotu a idem to hned zrealizovat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skor ako muku by som si kupil vrece vapna. je ho viac....
Odpovedať
Keď budem veľká budem uvažovať o Decente dom.Má ho Sixo.sk 8-)
Odpovedať
@pcb podla mna je to ooobrovsky domcurik :) my mame ( teda budeme mat, zatial sa to len podoba na dom :) ) Junior 527 od Eurolinu, je ovela mensi ako 629 a zda sa mi akurat ;) vsetko zalezi od predstav a tiez od velkosti rodiny.. ak by som uvazovala o 3 detoch, asi by ten nas bol maly.. ale 629 podla mna ok.. len celkovo to usporiadanie tak vyznie v 629 tak.. neviem.. zvlastne.. aj mne sa zdal na prvy pohlad maly a potom som si pozrela uzitkovu plochu a velkost izieb a zistila som, ze oproti nasmu je to kralovstvo :) tak skuste mozno pozriet nejaky "kompaktnejsi" ... drzim palce !
Odpovedať
@pcb nie je zac:) a uvidis,z e budete mat zabavu:) my dufajme stavame az na jar, ale uz som stala v nasej obyvacke:))) nam to velmi pomohlo, potom sme to boli robit opat, ked sme uz mali opravene rozmery....a uz sme boli s tym uplne happy:))) tak vesele mucenie:)
Odpovedať
Profilova fotka
Praveze som povodne chcela kompakt 602 a ten sa nam zdal maly, tak som nasla junior 629 bo ten mi uz velkostou vyhovuje viac.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@pcb ahoj, chcela by som sa opýtať, či ste sa nakoniec rozhodli postaviť junior 629. Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
dievčatá mate niekto postavený ten junior 629...aj my ho zvažujeme..mame 3 deti...len ta kuchyna mi pripada strašne mala..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?