Je tento projekt dobrý?

Nám sa zdá super, vsetko co potrebujeme, napriek tomu, máte niekto nejake postrehy ?
Odpovedať
Premna kupelna daleko od spalne. V 10.9 doplnit vstavanu skrinu ako v 1.07. Chyba spajza, predpokladam ze 1.03 je technicka.
Odpovedať
Mne v každom prípade chýba v dome vaňa. Stále som hladala druhú kúpelnu, kedže do tej jednej máte vstup z haly, čo vo mne evokuje, že je to pohotovostná resp. ,,špinavá,, kúpelňa, ked prídem zvonku. To už radšej vymeniť samostatné wc s kúpelňou, aby ste do nej nešli cez predsieň ale z chodby. Izby mi prídu malé. Len prespať a dosť. Tiež mi tam chýba špajza. Celkovo je tam málo ,,bordel,, miesta, kedže aj technickú máte malú. Je vela vecí dennej potreby, ktoré musia byť po ruke, ako napr. kôš s prádlom, vysávač, žehliaca doska, metla, mop a pod. A ako sa zdá, nemáte ani garáž na veci do záhrady, lyže, skladovanie gúm od auta, bežného malého náradia a pod.
Odpovedať
dobrý nieje...v týchto rozmeroch som videla aj lepšie projekty. Isť zo sprchy v zime do chodby? Brr... V takomto malom dome by som kašľala na špajzu, alebo čo to je 1,03. Oddelila by som spaciu časť...
Odpovedať
presne tak ako píšu aj ostatný, tak aj pre mňa je tá kúpelňa tŕň v päte, je mimo izieb, ideš do nej cez dvojo dverí a taktiež v zime osprchovaná prechádzaš cez studenú chodbu. Toto by ste mali určite domyslieť. Možno by som ešte uvažovala o priečke pred izbou 1.08, ktorá by oddelila dennú časť od nočnej, vznikla by tam chodbička. A tiež by mi vadilo parkovanie auta pod oknami izieb. Ale inak pokiaľ Vám vyhovuje, prosím, tisíc ľudí, tisíc chutí ;-)
Odpovedať
@mima89 nie, tento projekt nie je dobrý. Vám sa zdá super. Je to teda v poriadku, hoci je otrasný. Otázne je či by nebolo lepšie pre vás keby to bolo naopak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?