Je potrebny projekt osadenia na pozemok a pripojenie na IS?

Profilova fotka
Je potrebny projekt osadenia na pozemok a pripojenie na IS? Bude to od nas niekto ziadat?
Odpovedať
@katka8855 jasne ze ano bez toho vam nedaju stavebne povolenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin25 my uz ale stavebne povolenie mame, ale na iny projekt a ze pred dokoncenim stavby mame poziadat o zmenu stavby. Cize nevieme ci nam treba aj toto...
Odpovedať
podla mna by bolo najrozumnejsie keby idete na stavebny urad a tam sa opytate .podla mojho nazoru neplati SP na dva odlisne domy.radsej sa informujte.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin25 ono je to tam nejak dohodnute tato zmena, kazdy z ulice tak staval, toto problem nieje, len neviem ci je nutne to osadenie.. lebo na ten stavebny urad uz chodime ako na hodiny klavira :( uz si ujo musi mysliet ze sme nacisto dementni..
Odpovedať
Profilova fotka
@katka8855 no, ja si myslím, že máte čiernu stavbu. Zo SÚ ste dostali opečiatkovanú dokumentáciu, ktorá vymedzuje plošné a výškové osadenie stavby. Zmena stavby pred dokončením sa týka zmien v rámci existujúcej stavby, t.z. priečok, sanity, povrchov, ale nie vonkajších rozmerov.Takže rýchlo to dokončite a nikomu nič nehovorte. Pri kolaudácii predkladáte zameranie skutočného vyhotovenia stavby, dúfajte, že ujo je šlendrián a zmeny si nevšimne.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 dakujem za reakciu, ale je uplne mimo mojej otazky...
Odpovedať
Profilova fotka
@katka8855 môžete vysvetliť v čom je mimo?
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 otazka bola, ci je potrebny projekt osadenia a IS, ked sa ide menit stavba. Zmena celeho projektu problem nieje ako pisem. Mame to tak vybavene cela ulica...
Odpovedať
Profilova fotka
@katka8855 je to moja práca, ale ešte som sa nestretol s takým prístupom úradníka. Pri kolaudácii sa predkladá ten projekt, ktorý ste predložili pri stavebnom povolení, ak toho úradníka vyhodia pre korupciu, tak ste mimo. Ak staviate podľa iného, je to čierna stavba. Siete sú súčasťou projektu, sú tam napojenia schválené prevádzkovateľmi, niekde robia problémy aj keď sa použije iná vodomerná šachta ako je v projekte. Ale DS je možno iný štát.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?