Individualny projekt - moderny poschodovy dom

Ahojte, po 8 mesiacoch som sa dockal svojho projektu od projektanta a kedze som ho musel poriadne nahanat, aby mi ho dodal, mam trosku pochybnosti ci projekt je navrhnuty kvalitne. Vedel by mi niekto pomoct a pozrel by sa na moj projekt? Samozrejme za odmenu. Potrebujem nazavisly nazor odbornika. Projekt dam k dispozicii. Najlepsie BA, alebo viem vsetko prefotit. Dakujem
Odpovedať
Vie mi niekto pomoct? Za sluzbu samozrejme zaplatim. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ved daj aj sem projekt. Budes mat dalsie nazory a bezplatne.
Odpovedať
Podľa toho, čo si predstavuješ pod pojmom "kvalitný", zadaj na posúdenie technickej časti stavebnému dozorovi, (jednoduchší prípad), alebo ak máš pochybnosti s dispozíciou/dizajnom dizajnérovi, resp. architektovi. (to je už problematickejšie, lebo títo skôr tvoria ako kritizujú/chvália cudzie predstavy).
Odpovedať
Profilova fotka
@matosl Tak ak je na projekte pečiatka tak zaň projektant zodpovedá, neviem či nájdeš niekoho kto by išiel v cudzích projektoch hľadať chyby. Keď si kúpiš auto tiež ho nepôjdeš dať prehliadnuť do inej automobilky či je dobre urobené.
Odpovedať
@martosko Mam strasne rad taketo porovnavania a prirovnania....porovnavas neporovnatelne... Ja som si objednal individualny projekt, nie seriovo vyrabane auto, ktore ma za sebou historiu, vyvoj, milion zakaznikov, testov, recenzii, skusenosti zakaznikov. Ak chces uz porovnavat porovnatelne, tak neviem co by si urobil ty, ak by si do ruk dostal projekt - postup na vyrobu nejakeho auta, ktore este v zivote nebolo vyrobene..ani len koncept. A mal by si financovat jeho vyrobu. Asi by si len tak nedoveroval jednemu inzinierovi, ktory ma stempel. Zaplatil som nemale peniaze za projekt a doterajsie skusenosti s projektantom mi nedavaju istotu kvality, kedze projekt bol robeny horucou ihlou. Preto potrebujem niekoho kto sa nato odborne pozrie a povie mi, ze projekt je OK a kludne mozem ist do dalsej fazy, cize samotnej stavby podla tohto projektu. Nehladam tu diskuterov, ale odbornika, popripade firmu, ktorej za taketo sluzby zaplatim.
Odpovedať
Profilova fotka
@matosl Ok nebo to najlepšie prirovnanie, to ja len tak pre predstavu. Tak ak tak silno neveríš tomu svojmu projektantovi tak si mal zobrať zlaté stránky a obvolávať projekčné kancelárie len pochybujem že sa na to niektorá dá a ešte nezabudni na to že projekt je chránený autorským zákonom, čiže ak tam aj iná firma nájde nejaké veci čo bude treba zmeniť bude to musieť urobiť ten pôvodný projektant a znova sa pod to podpísať.
Odpovedať
@martosko Samozrejme o autorskom zakone viem dost a respektujem ho. No nezobral som zlate stranky, ale nalogoval som sa sem, co povazujem za lepsiu alternativu ziskat kontakt. Myslim, ze tu je dost odbornikov a ludi ktori sa vyznaju :-) A nie som si isty, ci niekto este zlate stranky vyuziva :-D Dik
Odpovedať
Profilova fotka
@matosl Pokud potrebujes zkouknout dispozice, vzhled, klidne mi hod do IP, podivam se na to...
Odpovedať
Vedel si aky je to projektant a nechal si ho urobit realizacny projekt? posudenie bude drahsie ako dat urobit realizacak novy. Posudenie ti urobi len niekto po kamaratskej linii, cudzi projektant jedine zeby sa nudil a da si to riadne zaplatit.
Odpovedať
@matosl Ja ti síce priamo neporadím, ale skús zavolať tomuto pánovi - p. Pavlovič, tel.: 0907 112 052. Kedysi bol stavbár, teraz sa venuje stavebnému dozoru. Aj mne robil na stavbe dozor a poradcu pre technické veci. Mne robil práce (napr. kontrola faktúr, zhodnotenie cenových ponúk) za 10 EUR/hod. Je z BA, možno ti pomôže.
Odpovedať
Pošli rád pomôžem radou bezplatne.... webtry01@gmail.com
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?