Individualny projekt - bungalov

Zdravim vsetkych, prosim o vase nazory na tento projekt domu. Vstup do domu je od severu. Velkost pozemku 12 x 50 m, velkost domu 12 x 16 m. Dakujem :)
Odpovedať
@cleya Pozemok asi 12m nema .. ak sa ti paci ..... potrebujes to uzasne rohove okno? obe? ta kotolna so sprchou - co tam mas tuhe palivo?? Minipracovna? to radsej spoj s kotolnu s pračovnou a zvacsi kupelônu ta je dost mala. Kuchyna velka - prazdna, spajza velka - siroka..Ten vchod neviem -misi presah strechy aj tak nepomoze, mozno by som to dako zrovnal, nerobil tam zub .. ale to je aj vec dizajnu
Odpovedať
pozemok 19 x 50 m :)
Odpovedať
Zvacsit 1.12, zmensit 1.13, stenu s dverami v 1.11 zalicovat so stenou satnika, osobne by som dala sprchu k druhemu wc a dala tam okno, nevidim zmysel samostatnej pracovne ked je taka mala - pracku a susicku bud do kupelne alebo kotolne. riesenie chodby zle - zrusit odskok v 1.3, a sirka chodby aspon 1,2m, taky velky jedalensky stol sa tam nezmesti a blokuje vychod na terasu. Krb by som posunula do rohu.
Odpovedať
Profilova fotka
@cleya pozrite co sa da spravit o takomto rozmere a to tam su velkoryse izby a o garazi ani nehovorim
Odpovedať
@cleya mne sa nepáči spálňa na juhu a len jedna kúpeľňa. Spálňu by som dal vedľa vchodu aj so šatníkom a rodičovskou kúpeľňou s WC, sprchou a umývadlom. Obe detské izby na by som dal na juh a vedľa nich kúpeľňu s vaňou, WC a umývadlom. Obývačko-kuchyňa so špajzou sú dobre
Odpovedať
Profilova fotka
@cleya mám pocit, že je to trošku chaotické. Čo by som riešil ja inak, tak to by bolo rozmiestnenie izieb. Dal by som ich pokope a ďalej od vchodu a kuchyne s obývačkou. Aby pri bežnom užívaní domu boli časti nočná a denná aj nejako oddelené. Páči sa mi celkom, čo @jblaze pridal. To má aj hlavu aj pätu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?