Individualny projekt BUNGALOV s pivnicou - postrehy

Zdravim vsetkych spolustavitelov :) Ak mate chvilku casu pozrite sa na nas individualny projekt a prosim vyjadrite svoj nazor ak sa Vas nieco napada, co sa Vam nepozdava, zda sa Vam neprakticke, pripadne viete o nejakom vylepseni... Za kazdy nazor budem vdacna kedze kym je vsetko este len v stadiu projektu, tak vieme veci menit a zlepsovat. Dakujem :)
Odpovedať
celkom good, v spajzi okno a ja osobne nie som fanusik oddelovacich stienok na wc
Odpovedať
Prechod z 01 do 02 by som pouvažoval presklené zádverie. Ak nie sklo na zadverie, tak aspon pozarovnavat všetky tie priecky v 01-02-04. Spajza zo zádverím, oproti to isté. Skrátka minimum odskokov, je to tam take zbytočne samý roh.
Odpovedať
- umiestnenie postele v 10 je zrelé na prievan v uchu :-| - len jedna toaleta na tak obrovský dom??? a ešte dokonca spojená s kúpelňou??? budete v dome dvaja/traja a nebudete mať návštevy? (tú do ktorej sa ide cez spálňu a šatník nerátam) - v 12 bude brutálne málo denného svetla... ja nie som fanúšik izieb na juh ako je to dnes moderné, ale vaše riešenie v 12 je aj na mňa dosť depresívne, tá izba je úplne špatne vyriešená celá :-N - do špajze dať okno a zväčšiť (stenku posunúť zarovno stanky oddeľujúcou zádverie a chodbu)
Odpovedať
@thanicka ak je vchod z východu, tak je to podľa mňa pekný projekt. Len tie miniokná pri jedálenskom stole by som nahradil jedným veľkým oknom
Odpovedať
Profilova fotka
@thanicka Súhlasím z názormi hore, okná na jedáleň väčšie, hosťovská izba bude strašne tmavá, do špajzu by som okno nedával v dnešných domoch z rekuperáciou kde je snaha o čo najmenšie straty si nemôžeš v zime len tak otvoriť okno a vetrať. Okrem drobnosti ako neprekrytím vstupom ( možno to len nieje vidieť ) alebo že by som odstránil steny medzi šatníkom a spálňou ak sa má na úložný priestor aj tak využívať len jedna stena, vidím najväčšie vady v kúpeľniach rodičovská je malá a okno je nad umývadlo kde sa bežne dáva zrkadlo, druhá čo by mala byť teoreticky hlavná má tiež nie moc štastne osadené okno, nad vaňou pri každom otvorení budeš musieť stupiť do vane ale chýba mi tam samostatný sprchový kút, iba dva umývadlá v 5 izbovom dome celkom málo a samostatné wc by malo byť samozrejmosť. Čiže za mňa aj keď sú izby celkom veľké a priestranné chcelo by to zväčšiť kúpeľne a samostatné wc.
Odpovedať
Dakujem Vam za cas a nazory ;) urcite niektore zvazime. Len doplnim mozno niektore veci ktore nevidno resp. ako na to pozerame my - vchod je z vychodnej strany a je prekryty kedze strecha je valbova - rozmiestnenie nabytku v izbach je pro forma - okna pri stole su dve akoby po bokoch stola od podlahy az hore a zda sa nam to prakticke kedze su na juh a v zime tak vyhrievaju dom ale zaroven sa vam svetlo neodraza od stola - kupelna zo spalne ma aj alternativu z chodby nakolko nam sa samostatne wc pre nastevy nezda bohvieako prakticke + je tam aj sprchc kut vedla wc - v kupelni je okno vysoko nakolko vedla bude sused takze sa pod neho zmesti ak zrkadlo takze ked sa clovek pozera do zrkadla tak ho osvetluje denne svetlo :) - ja osobne nevidim velke plus vo velkych kupelniach tak preto su nase mensie - hostovska/pracovna bude tmavsia ale bude to praxovna pre itckara ktory tmu preferuje :D a skor bordel izba a prilezitostne navstwvy prespia :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@thanicka máte fotky a rozpočet ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?