Indiv. návrh bungalovu

Dobrý den, prosím o připomínky, projekt je již podle nás upravován :) WC v zádveří vyloženě chceme,ikdyž je to nepraktické.. Děkuji :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa je to pekne a prehľadne usporiadané. Určite tu niekto bude do toho vŕtať, ale je to vcelku O.K. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiež myslím že je to dispozične skvelo riešené,teda za predpokladu, že aj chodba je dostatočne široka, aby to ako celok nepôsobilo stiesnene
Odpovedať
@hanluk moze byt. Otvaranie dveri do kupelne by som dal naopak a kuchynsku linku by som prerobil.
Odpovedať
Profilova fotka
@hanluk v pohode, fajny podorys. Strechy nebudes mat pultove? Totiz podorys mi trochu pripomina nas dom :)
Odpovedať
mne sa páči.. :-) až na rozloženie kuchyne.... a dvere do kupelne prehodiť na ľave
Odpovedať
Mne sa páči všetko. Dvere na kúpeľni prehodiť, nech je wecko za dverami. Ku umývadlám ku dverám by som dala "rebríkový" radiator. Kde bude telka? A prečo si myslíš, že je nepraktické to malé wecko? Aj my to tak budeme mať. Jedno wecko topánkové a druhé papučové :) :-N Ešte ak môžem poradiť, skús si dať okno medzi linku. Či nechceš? :-)
Odpovedať
Iba dvere do kupelne naopak ale inak vsetko ok.
Odpovedať
@evica01 Někdo říká,že WC v zádveří je nepraktické kvůli roznášení bordelu po baráku s bot,ale tohle si myslím,že se dá řešit jinak,než jinou dispozicí :) S tím radiátorem počítáme :) Okno mezi linku? Nám postačí jedno větší takhle jak je,ale díky za názor :)
Odpovedať
@eddiem Střechu budeme mít ze sbíjených vazníků s púdou, úložným prostorem, kde budeme mít v tech. místnosti stahovací schodiště.
Odpovedať
Všem díky za názory :)
Odpovedať
Ja by som tiež dala otváranie dveri do kúpelne naopak, ale aj dvere do WC sú problém. Neviem, aké je veľké,WC, aby potom nebol problém dvere za sebou zavrieť, ak priberieš. Ja by som dala otváranie do chodby, alebo, ešte lepšie , zasúvacie. A ak sa budú dvere do špajze otvárať von, oveľa lepšie ju využiješ. Aj tak budú otvárané nakrátko, aby tam nebolo teplo.
Odpovedať
@mamkaeva1 DObrý názor.. Dveře do koupelny máme již v projektu opačně, ale co se týká špajzky a WC, výborný nápad :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@hanluk ja by som ho chcela vidiet aj z vizalnej stranky & ;-) ;-) ;-) ;-) podorys je ok, len na chodbe bude tma ako v rohu.
Odpovedať
@hanluk podorys/dispozicia OK ... ale > barovy pult je prakticky? opticky a aj pocitovo ubera miesto v kuchyna/jedalen ... jedalensky stol dat viac do priestoru .... pri jedalenskom stole je okno alebo plnohodnotne dvere na terasu? .... ak nie je, praktickejsie a cistejsie je urobit "vylez" na terasu z jedalne ako prechadzat cez celu obyvacku .... kupelna je krasna velka, mozno by som porozmyslal o vytvoreni praktickejsieho samostatneho wc
Odpovedať
Díky za názory.. a co myslíte,dát do předsíně a tech. místnosti zašupovačky,místo klasických dveří?
Odpovedať
@hanluk kedze klasicky otvarave dvere nikoho neobmedzuju, rozhodoval by som sa podla ceny ... predpokladam, ze klasicke dvere su lacnejsie ako supacky
Odpovedať
Profilova fotka
pekný projekt len špajzu by som nevolila do stredu dispozície a dvere v kúpeľni by som dala otvarave smerom k umyvadlám
Odpovedať
Kotol si daj tak, aby si mal skoro teplu vodu:-) usporiadanie v kupelni tiez, aby bolo potrubie lahko vedene aj odpad nic komplikovane.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?