Hľadám projektanta z okolia Nitry

Profilova fotka
Ahoj hladám projektanta na RD z okolia NR
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
Dobry den. Sme architektonicky atelier domcek-stromcek. cital som Vas prispevok, kde pisete, ze hladate projektanta z okolia Nitry. Nas atelier funguje v okoli Bratislavy a nie je pre nas problem pracovat na projekte v Nitre. Velmi radi by sme s Vami spolupracovali na navrhu vasho domu. Vyber nasich prac si mozete pozriet na nasej stranke. Dakujem Ing.arch.Matej Babuliak
Odpovedať
Ahoj, ja som z NR, neviem aké sú tvoje požiadavky na dobrého projektanta ale ja jednu dobrú projektantku mám, je priamo z NR. Projekt pre stav. povolenie 5 vyhotovení + prípojky + osadenie na pozemok - všetko komplet 850 euro.( Dvojpodlažný RD 5 izbový s pultovou strechou. Projekt bol individuálny, inšpirovali sme sa domami na internete ale vnútro, okná .... všetko sme si prispôsobili na naše podmienky. Ak chceš kontakt tak mi napíš a ja ti pošlem na ňu tel. číslo : nechcem ho písať sem, lebo ma tu môže niekto obviniť, že robím reklamu.
Odpovedať
Ahoj salma 89. Boli ste s ním spokojný? Tá cena sa mi zdá až príliš nízka, keď tu čítam, že si pýtajú väčšinou okolo 2000 Eur a viac. Samozrejme v závislosti od projektu..
Odpovedať
Profilova fotka
tak cena 850 je neuveritelna....zverejni ten projekt,pretoze za tu cenu si ho neviem a ani nechcem predstavit.statika,poziarna ochrana,zdravotechnika,elektroinstalacia,vykurovanie a kvalitna architektura,neviem neviem.este aspon 2-3 sedenia tak obdivujem tu cenu a zisk 150 eur max!
Odpovedať
Tiez obdivujem projektantov co dokazu urobit projekt rodinneho domu vcetne pripojok za 850eur a pritom aj nieco zarobit, vzdavam hold kvalitnej architekture a podhodnocovaniu prace ostatnych projektantov, ktori by radi robili za normalne ceny, ale ich kolegovia dokazu za 850eur urobit zazrak a este aj zarobit. Pri vystavbe domu je projekt zanedbatelne percento s ceny vystavby takze cim viac usetrit na projekte tym asi lepsie, najlepsie zadarmo, ved co je na tom, ze sa jedna len o rodinny dom, sused od vedla bude vediet ako vyriesit rozne detaily, hlavne ze projekt je za minimum a usetrilo sa uz na zaciatku.
Odpovedať
pre Rišo79 : áno bola som spokojná, kreslila mi dva projekty - poschodový dom a aj bungalov. Jeden projekt som predala spolu s pozemkom a vybaveným stavebným povolením. Ja viem, že sa to zdá niekomu neuveriteľné ale áno projekt pre stavebné povolenie obsahoval 5 častí a normálne mi bolo vydané stavebné rozhodnutie. Keby projekt neobsahoval statiku, požiarnu ochranu a všetky ostatné časti tak mi nikdy neprejde stavebným povolením. Projekt bol hotový asi za 3 - 5 týždňov a trikrát sme sa spolu stretli. Pre Plamen a Jurci01: To, že niekto vie urobiť projekt lacnejšie než iný neznamená , že ten jeho je odfláknutý. Čakala som, že sa do mňa mnohý pustia, pretože človek čo vycáluje za projekt 2000 - 3000 euri si doma môže plieskať hlavu o zem.
Odpovedať
@salma89 ale znamena, ani kura zadarmo nehrabe 8-( Pre zaujmavost sem skus dat fotky projektu a sleduj reakcie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
daj fotoaspon podorys ci je v mierke adpon 1:50 alebo len to minimum....
Odpovedať
lacnejsie nez iny.......ja by som to nazval skor poriadne podhodnoteny, ten projektant si musi svoje razitko velmi cenit
Odpovedať
Ten " projektant " má xy ročnú prax, ver tomu, že možno aj dlhšiu než vy, len v okolí NR nakreslil XY domov :-D Zaujímavé všetky, domy stoja a zákazníci sú spokojný..... fúúha keď niektorým kvázi odborným projektantov alebo rýchlopečeným architektom prihára pod nohami tak sa tu budú rozčulovať a balamutiť ľudí, že každý kreslí extrémne draho :-p ja tu nie som povinná nič zverejňovať a Váš názor mám v ..... Reagovala som na príspevok, či viem odporučiť projektanta za dobrú cenu.
Odpovedať
@salma89 ja by som sa tiez velmi rad pozrel na ten projekt, ta cena sa mi zda uplne uplne nizka, vobec tomu nerozumiem. Ved uz ked to porovnas s katalogovym ta cena je super. Pises ze ide o individualny projekt, fakt nech robim co robim neviem to pochopit. Ale vidim, ze sa tu reakcie (a aj moja) tocia okolo ceny za projekt. Otazka je na akej technickej urovni je projekt vypracovany. Fakt by som bol velmi rad ak by si zverejnila projekt. Pripadne to mozeme riesit cez IP. Nikdy som este za taku cenu individualny projekt nezazil ani o nom nepocul. Az teraz. Pozri ak je projekt super ako pises, ze dokonale splnit tvoje predstavy, zverenenim urobis len dobre meno projektantovi. Co na to hovoris?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ved ludia si uz nevazia v tejto dobe ani seba ;-) mam dojem,ze vsekym uz dr..,alebo mne? :-D
Odpovedať
Dobré meno môjmu projektantovi tu v tejto diskusií spravili už viacerí :-D Keby mi tu ľudia nepísal sprosté komentáre, nemám problém diskutovať ďalej ako keby som za to mohla, že niekto kreslí lacnejšie ako iný. Nemám čas a ani chuť tu riešiť, čo ? kto ? za koľko ?
Odpovedať
mam pocit ze sa za ten projekt teraz hanbis a preto ho nechces zverejnit. Pretoze si zacinas uvedomovat ze je asi ozaj odfusovany, ale na fore hras formu a hudies si svoje. A ked nemas cas, tak naco stracas cas vypisovanim na fore ?
Odpovedať
tento portal je diskusne forum, teraz sa tvaris ako keby Ti to ublizovalo, osobne som reagoval na cenu za dany projekt, ktora mi pride moc nizka, ja som zaplatil za projekt viac a nestazujem sa, nebucham si teraz hlavu o zem, ze ty mas lacnejsi.....
Odpovedať
ja som mal tiez projekt na individualny dom za 980eur na 160m2 bungalov, povedal som projektantovi co chcem ako mat, poslal navrhy, ktore potom este niekolkokrat prerabal :-p , par krat sme sa este stretli, isli sme aj na pozemok a odovzdal mi kompletnu projektovu dokumentaciu asi za mesiac... kamarat taktiez dal za projekt cez 3000eur a nechapal ked som mu povedal cenu mojho....a teraz predava pozemok + projekt a ten jeho slavny projekt za 3000 od slavneho predrazeneho projektanta nikto nechce :-) dom mal otoceny na pozemku ako idiot...vraj na svetove strany :-p salma89 ma normalnu cenu...viac ako 1000 by som za projekt urcite nedal a za usetrenych 2000 mozem ist na dovolenku s rodinou PS> ak je 3000eur len percento z domu, tak akoze vsetci idu stavat domy za 300.000eur?????
Odpovedať
@engineerr : podľa mňa je tvoja hlava sfušovaná :-p prečo by som sa mala hanbiť za projekt , ktorý je nakreslený presne podľa mojich predstáv, ja nepotrebujem hrať formu, rovnako ako každý kto má individuálny projekt za rozumnú cenu a teraz sa doma smeje na hlupáčikoch čo si nechávajú kresliť projekty za 3000 euri a nevidia, že ten ich slávny architekt nemá žiadnu klientelu čiže za projekt musí pýtať mega veľa aby zarobil na čas kým príde ďalší somárik a znova uverí tomu, že kreslenie rodinných domov je slávna architektúra - tak to je asi vtip týždňa :-p Ilfirin : 980 euri je tiež super cena za projekt :-p
Odpovedať
@salma89 moja hlava je narozdiel od teba v poriadku. To ze ti dispozicia vyhovuje je pekne ale o projektovani a vystavbe vies prd. Projekt nie je len o dispozicii ktora ti tak paradne vyhovuje. Poriadnu stavbu robia detaily a domyslene technicke problemy. Ale zjavne ta to netrapi lebo si si postavila lastovicie hniezdo (len lepis lepis a nevies co) hlavne ze mas izby a farbu fasady podla svojich predstav ze ? :-N
Odpovedať
Ani toto nie su zle ceny, horsie je to,ked zacnete vymyslat s upravami murov, okien a inych detailov - http://www.promiprojekt.sk/cennik-pro... Nas vysiel na 1050€ aj s vystavenou fakturou (elektro projekt robil znamy, to v cene zahrnute nie je) aj s x zmenami do stadia spokojnosti. Kontakt poskytnem v pripade zaujmu.
Odpovedať
@engineerr : ha - ha - ha :) môj zlatý ty sa uvedom - píšu tu viacerí ľudia, ktorí majú projekty okolo tisíc euro, všetci sú spokojný a vysmiaty. Za to ty si tu meleš svoje dookola...Koľko domov si postavil ??? Alebo ich len kreslíš ???? :-p ách takýchto ľudí mám najradšej, rovnako ako architektov, ktorí prácu iných odsudzujú a svoju si velebia. Ani nevieš kto je môj architekt ;-) Môžno ak máš aj dáky titul aj ten je sfušovaný, v hlave máš pravdepodobne nasra... Hovor jasne a vecne ! a argumentuj niečim čo by ti aj obstálo !!!!!! Tak to chodí v mojom biznise :-p
Odpovedať
@engineerr : Salma89 má úplnú pravdu :-) PALEC HORE :-) Jej projekt si nevidel a pletieš tu piate cez deviate o omietkach a usporiadaní izieb. Nevieš čo máš povedať, si v koncoch !!!!!! Urážaš tu projekt, ktorý si nikdy nevidel. Tvoje reakcie svedčia o tvojej hlúposti, projekt za 3000 euri je prvotriedne okrádanie klienta!!!! Ľudia, ktorí bohužial toľko zaplatili si dnes ako už vyššie napísala " môžu plieskať hlavu o zem " . a Jurci01 je len ďalšia ovečka, ktorá o projektovaní a architektúre vie asi tak ako polovica z vás o politike v Malajzií. Mám stavebnú firmu, staviame ľuďom domy a za projekty platia cca 800 - 1100 euro - individuálne, nie katalógové : záleží od náročnosti. Ja som zaplatil 980 euro : 160m2 bungalov. Projektant mi ušetril kopec peňazí, lebo mi v niektorých veciach poradil, dom je dnes postavený, steny sú krásne, v dome nieje nič plesnivé, kúrenie mesačne 50 euro ( plynová podlahovka ) elektrina 35 euro. V domčeku sme šťastný a spokojný :-)
Odpovedať
salma89 ty asi nevies nic ine okrem urazania ludi, daj sem ten Tvoj slavny podorys a pochval sa pracou Tvojho projektanta ked stale pises aky je super
Odpovedať
@jurci01 : reakcie niekoho kto za projekt vycáluje veľké prachy a potom sa snaží neviem koho na tomto fóre presvedčiť, že on je spokojný a lacnejší projekt by nechcel je ekonomický analfabet. Mňa tvoje neprofesionálne a neracionálne názory absolútne nezaujímajú a taký " stavebný odborníci " ako ty, by si mali zvážiť kde je sever, najskôr premýšľať a až potom konať. Tvoja naivita urobila určite radosť mnohým firmám ktoré s tebou prišli do kontaktu!!!!!!!!!!!!!!! :-p a vzdávať hold kvalitnej architektúre ????? akože stavanie rodinných domov je kvalitná architektúra ???? Pre Kristove rany , vráť sa na gymnázium alebo neviem akú strednú školu a nech ti na histórií povedia čo to bola kvalitná architektúra. :-D
Odpovedať
teraz si sa znovu prejavila, daj sem podorys a tym uz konecne dokazes vsetkym to co tvrdis......ja som za projekt nevycaloval velke prachy, skor rozumne podla mna, ja sa stavebnictvu nerozumiem, nerobim v tom, len som reagoval na cenu a Tvoja protireakcia je len urazanie ludi, sa uvedom
Odpovedať
@jurci01 : na hlúpe reakcie sa rozumne odpovedať nedá :-p No to mi je jasné, že sa stavebníctvu nerozumieš ;-) hlavne, že ty aj napriek tomu, že sa mu nerozumieš vieš kritizovať mňa, môjho projektanta a naivne čakáš, že tu ja alebo hocikto kto sem príde bude zverejňovať projekty :-D a názor niekoho kto sa projektovaniu nerozumie ale napriek tomu si tvrdí, že za projekt je nutné zaplatiť toľko a toľko je asi nad slnko jasný ;-) ja nemachrujem ja žijem v realite :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ludia nehadajte sa.ja som len obdivoval toho doticneho co robi kvalitny projekt na komplet za 850 eur.ja viem kolko to trva vyhotovit projekt a podla tejto ceny mi vychadza na hodinu asi 50 cent.co je slusny zarobok.preto sa cudujem ze to niekomu staci.klobuk dole.ale aj o tom je nasa slusna slovenska spolocnost.
Odpovedať
@jurci01 : Dovolím si reagovať, aká je rozumná cena za projekt ??? koľko m2 užitkovej plochy, NED, Pasív...Vzdával si tu hold kvalitnej architektúre tak sa s nami podeľ o svoj projekt, nech teda vieme za čo si zaplatil. Alebo napíš meno toho slávneho architekta, moj kamarát na jedného doplatil a dnes ten jeho projekt za 3000 e nikto nechce. Chcel si diskutovať tak hor sa do toho :-o to, že ti niekto bohužial napíše pravdu, neznamená že ťa uráža. Stavbárčina je krutá a bohužiaľ tí čo v nej nevedia plávať sa skôr či neskôr utopia.
Odpovedať
@plamen suhlasim s Tebou, od zaciatku narazam na to, ze praca projektanta nemoze byt za 850 eur primerane zaplatena, ale vidim ze ludia su ochotny pracovat aj za take peniaze. salma89 urcite si mala velku radost ked som napisal, ze v stavebnictve nerobim, ale logicky za 850eur a niekolko profesii v cene minus naklady, odvody atd.....tak obdivujem, ze niekto dokaze pracovat za taku odmenu, moj nazor.
Odpovedať
Su projektanti, ktori beru 700-800 eur za projekt, ale v podstate len prekresluju uz existujuce projekty, v kt. spravia nejake min. zmeny. Pod 1500 eur projekt na mieru - nerealne.
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?