Help projekt

Ahojte, mame nieco nakreslene a chceme ist k projektantovi. mozte to trosku skritizovat,poradit. ohladne umiestnenia izieb (velkost,orientacia etc.) Dvere aj okna su len orientacne zakreslene.pozemok 30x25 Dakujem za kazdy postreh, ktory vas napadne. https://www.modrastrecha.sk/blog/hous...
Odpovedať
Profilova fotka
@house1a ber to tak, ze z tvojho podorysu som zrobil dom, ktory by mne vyhovoval. tebe nemusi...velkost je ta ista, cize 14,61m x 9,6m.
Odpovedať
Profilova fotka
@house1a A prečo nenecháte návrh na projektanta ?
Odpovedať
Profilova fotka
@martosko hmmm...projektant tam bude byvat, ci on? navrh nech robi majitel domu, projektant nech robi projekt (na zaklade navrhu-poziadaviek majitela) samozrejme projektant musi prihliadat na urcite parametre a tak...no umiestnenie izieb, kuchyne, obyvacky atd by si mal kazdy urcit sam...i ked nie vzdy je to najidealnejsie riesenie... samozrejme ako pre koho...'' niekto to rad horuce''...iny nie ;-)
Odpovedať
@martin153 projektantovi staci vediet poziadavky majitela, nepotrebuje navrh @house1a aka je orientacia na svetove strany? V zasade nemam vyhrady, len technicku by som zvacsila, ale zalezi co tam vsetko chces mat.
Odpovedať
@luck4 orientacia je tam nakreslena. sever je pravy dolny roh. ta technicka sa aj mne zda mensia, ale zas by som nechcel prist o druhe wc so sprchacom. v TM by mal byt elek.kotol, bojler, pracka, rekuperacka, central.vysavac.(mozno bude mala no :-| . co mne trosku vadi na tom projekte je ze vchod je pri dvoch izbach ze su neni nejak odelene od chodby ;p (to skusim dat projektantovi ci by to dokazal poriesit ) @martin153 dakujem za navrh. myslite, ze ten odskok steny kvoli kuchyni by bol velky nezmysel ? lebo velka kuchyna byt musi ;p aj s ostrovom.
Odpovedať
Profilova fotka
@house1a ten odskok tam moze kludne byt, viem si predstavit z druhej strany nejaky vesiak na kabaty, obuvnik. mne by skor vadilo, ze kupelna+wc ma dvere do obyvackokuchyne. (teraz to tak mam v byte). ak som tam a nepozeram tv a zenuska je na zachode, tak pocut clupnut :-D. ako sranda, no ci navsteve sa to bude pacit. suhlasim, kuchyna s obyvackou musi bust velka. @luck4 netvrdim, ze projektantovi nestacia len poziadavky. no zase raz vidiet je lepsie ako stokrat pocut. urcite sa da jednoduchsie nieco prerabat, diskutovat o tom, ked to vidis.
Odpovedať
@house1a kuchyna je ok, tiez budem mat podobnu, akurat ju mam pekne zarovnanu. no mozem ti dat nejake info k tej rekuperacii ked ju tam chces mat, nam zabera komplet vsetko okolo rekuperacie priestor na stene sirky cca 1,5m, odhora az co ja viem po pas? skoda ze to nemam odfotene. neviem ako s tym oknom co tam mas nakreslene, lebo minimalne to nasavanie a vysavanie musi byt na obvodovej stene. (tam sa inak priprav na to ze aj zvonku ti cosi pribudne na fasade) na hlbku ma myslim nasa rekuperacna jednotka 35cm. ked k tomu pridas kotol a boiler, mozno este tepelne cerpadlo.. no pracka a susicka neviem ci sa este pomestia co sa toho vchodu pri izbach tyka, nevidim v tom problem, ved tam mas najskor zadverie. stale lepsie ako keby si mal vojst rovno do obyvacky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?