Bývate niekto v Green Vilage Dunajská Lužná?

Ahojte kupuje akebo kupil uz niekto byt v green village v luznej?? Mam par otazok 😊
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/forum/proj... http://www.modrastrecha.sk/forum/proj... http://www.modrastrecha.sk/forum/novo... @petronelanelka
Odpovedať
@len.petra dakujem ale v tych forach uz nik neodpoveda...pozrela som si to skor nez som urobila diskusiu..
Odpovedať
pozrite si iný projekt ktorého názov začína na green, urobte si obraz o kvalite a problémoch pri kúpe a potom sa rozhodnite
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/novo... Tu si pozrite referenciu na developera, predajcu, staviteľa. A to je len to čo ostalo po mazani ich právnikom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Zdravím, kupujem byt v tejto lokalite, a fakt neodporúčam ani nepriatelom kupovať byt od tejto firmy, to je klamstvo nad klamstvo, úplne všade, či realitka, alebo samotný developer, dlho som sa s takou skupinou ludí bez chrbtovej kosti nestretol. Ďakujem, dobrý deň, nič, jak s hnojom chovanie. Nedodržanie zmluv atd. a to že sa tu oháňaju nejakým právnikom, tak sa treba ísť osobne spýtať ludí ktorí tam bývaju, a a garantujem že skoro každý bude ale z nich hodne znechutený.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Zdravím, Som jeden z majiteľov bytu v tomto projekte. Aké sú moje skúsenosti?.. Keby som mohol vrátiť čas tak ten byt od nich NEKÚPIM! Jednak sa ma snažili oklamať pri kupno predajnej zmluve kde mi chceli namiesto parkoviska predať úplne niečo iné. A po druhé čo sa týka reklamácii a opráv chýb tak to už riešim vyše roka a majú vás doslova na háku, jednanie ako s hnojom. Od stavbyvedúceho, cez realitaka, majstrov a všetkých čo tam robia. Všetko treba riešiť s právnikom, lebo z ich strany počuť len samé výhovorky a každý sa vyhovára na druhého, lebo on to nemá na starosti. Všetko treba riešiť s právnikom.. kupno predajne zmluvy, reklamáciu. Všetko, lebo sa ku svojmu vysnivanemu bytu nedostanete. Pritom nie je to prvý krát keď som riešil novostavbu, ale takéto jednanie som zažil len od nich!
Odpovedať
@xberserker zdravim, byvame tu od juna 2019 a nemam ziadne vyhrady. Ak sme.nieco mali riesili sme.to snimi razantne a do par dni nam.to boli urobit. Zrejme sme vychytali jeden z tych lepsie urobenych bytov.
Odpovedať
Ci ste mali niekto problem s tym, ze do katastru zadali niesprawne udaje?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?