Firma Meissen

Profilova fotka
Dobrý deň. Prosím vás, má niekto skúsenosti s firmou Meissen a s ich Three system? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mňa by to zaujímalo.. idem stavať akurát drevodom. A neviem ktoru firmu a ktorá firma vlastné realizuje stavby na východnom Slovensku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Dobrý deň. Sme partia, ktorá predáva a realizuje strechy a drevostavby. Začiatkom roka 2022 sme začali spoluprácu s firmou Meissen, ktorá vyrába drevostavby v Three systéme. S týmto systémom stavania domov sme veľmi spokojní. Firma vypracuje podrobný kladačský plán, podľa ktorého sa stavba veľmi dobre realizuje. Stavby majú vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti pri malej hrúbke zateplenia. Jeden náš kolega v takom dome býva. Všetky podrobnosti si nájdete na stránkach firmy. Naše realizácie môžete vidieť na facebooku KMŠ strechy online.
Odpovedať
@kmsstrecha To je fajn, že dávaš pozitívnu skúsenosť s firmou, ale robíš to spôsobom, že si zároveň robíš reklamu na vlastnú firmu. A podľa pravidiel fóra MS - ten, kto chce ponúkať služby alebo tovar na fóre, si musí založiť účet PRO (profesionála), ktorý je platený. Takže radiť môžeš, ale nerob si reklamu. Alebo si zriaď účet PRO.
Odpovedať
@chrobak7 K tomuto sme prišli náhodne. Chceli sme len pochváliť firmu. Nepoužívame túto stránku, tak sme netušili pravidlá. My máme práce vyše hlavy a nepotrebujeme si robiť takto reklamu. Na facebook sme poukázali, aby si mohli poprípade pozrieť fotky realizácií. Ale ďakujeme za upozornenie. Pekný deň prajeme.
Odpovedať
@kmsstrecha OK, ja len aby ste nemali problém s administrátorom (ja nie som admin).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?