EUROLINE Praktik 1114

Prosím o názory, postrehy, kritiku k projektu Praktik 1114 od EUROLINE: http://eurolineslovakia1-px.rtrk.sk/s... A ak máte dom postavený alebo ste v ňom boli, o to cennejšie pre mňa budú Vaše postrehy. Ďakujem ;-)
Odpovedať
@tomas_kapusta Dobry deň,v tomto domčeku bývame už 2 roky.býva sa super ;-) my sme urobili vovnutri menšie zmeny ,aleto sme prispôsobili našim požiadavkám.ak nieco potrebujete vediet kludne sa pytajte.
Odpovedať
Dobry den, Tak sa spytam co by ste robili inak, ak by ste ho znovu stavali? My planujeme otocit schodisko, krb do obyvacky, zvysit horne poschodie aby miesto stresnych okien boli normalne v stene a viac okien na prizemi. Dakujem za odpoved. Tomas
Odpovedať
@tomas_kapusta inak by sme nerobili asi nic...my sme na poschodi stresne okna zrusili nechali sme iba jedno v kupelni hore na poschodi sme tu velku izbu predelili a vznikol nam tam priestor na satnik.na prizemy si myslim ze tych okien je dost;-) je to krasne presvetlene.a na prizemy sme s tej kotolne vedla izby urobili rodicovsky kupelnu,ktora je pristupna iba zo spalne a vedla garaze je pracovna s wc a da sa cez nu prejst do garaze s ktorej je kotolna.a v kuchyni sme zrusili komoru lebo bola velmi mala a komin mame v obyvacke.
Odpovedať
Dakujem za tipy, pozrieme sa na to ;-)
Odpovedať
Páči sa mi dispozičné riešenie. Ale tiež by som otočila schodisko. Potom je tu možnosť sa s tým trochu vyhrať a urobiť z hornej kúpelne rodičovskú kúpelňu a do WC presunúť sprchový kút. Vznikla by tak kúpelňa pre deti. V hornej spálni sa mi žiada spálna oddeliť od pracovne a zrušila by som dvere z pracovne na balkon. A nie som zástancom rohových okien, takže tie by som zrušila.
Odpovedať
@tomas_kapusta kde sa pocita ze bude umiestnena pracka? 2 balkony su podla mna uplne zbytocne, 1 uplne postaci, ja by som nepotreboval ziadny. Rohove okna su podla mne tiez nic moc. Inak pekne velke izby, naozaj to nie je zly projekt, len par veci tam treba zmenit.
Odpovedať
Dakujem za podnety ;-) Rohove okna sme tiez zrusili a dali namiesto nich okno z prednej resp zadnej strany. Pracka je umiestnena v kotolni oproti schodisku. Kotol, ak sa vojde pojde pod schodisko. Namiesto garaze uvazujeme len pristresok zo severnej strany.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?