EPD Samorin - Architekt/Projektant

Zdravim vospolok, Hladam Architekt/Projektanta na svadbu EPD rodinneho dvojposchodoveho domu 9x10 + podpivnicenu garaz 5x9 najlepsie z okolia Samorina. Jedna sa o prestavbu uz existujuceho domu s tym, ze chcem zachovat len existujuce zaklady 9x8. Viem pouzivat google, ale hladam realne referencie od realnych najlepsie uz byvajucich zakaznikov. Poprosim o rozmery domu, ak sa da fotoalbum + strucny komentar a cenu projektu na stavebne povolenie resp. priplatok za realizacny projekt. Dakujem
Odpovedať
www.createrra.sk
Odpovedať
@bozsky_kaja mas s nimi skusenosti? vies mi povedat nieco o tvojom projekte ak si si ho dal robit u nich a aka bola cena?
Odpovedať
@tom329 mam s nimi skusenosti pri inom projekte, kde som zastupca investora (pasivna bezbarierova administrativna budova). projekt bol drahy, ale na druhej strane je to cez 450m2 a rozpocet na vystavbu tiez niekolkonasobne prevysuje rozpocet normalneho domu. popri tomto projekte som sa "zviezol" aj ja. moj projektant/architekt nema vela skusenosti s pasivnymi domami, ale dostal som kamaratsku cenu (exspoluziak zo strednej) a info o pasivnych domoch som cerpal od createrrakov. zaoberaju sa pasivnymi domami najviac a najdlhsie na Slovensku. tusim okolo 7% rozpoctu na vystavbu beru za vypracovanie kompletnej projektovej dokumentacie. nemat taku cenu od toho kamarata, idem do toho s nimi. sice som usetril par tisic euro, ale uz sa to skoro rok taha a chyba mu ten know-how, ktori maju oni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?