Energetická trieda A0

Ahojte, chcem sa spytat ci niekto riesi projekt (bungalovu) a rozhoduje sa ci este stiha ziskat stavebne povolenie na A1(do konca roku) alebo uz radsej rata s projektom pre A0? Riesim teraz projekt a rad by som stihol stavebne povolenie este tento rok ale neviem ci je to realne kedze s projektantom riesime este studiu. Ak by sme robili projekt na A0 co vsetko by malo byt v nom zakomponovane aby som A0 dosiahol? Dakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
Projektant ti spravi projekt na energeticku triedu aku mu zadas. Energeticky certifikat je komplexna zalezitost zavisla na mnohych parametroch s velkym mnozstvom moznosti kombinacii.
Odpovedať
Profilova fotka
@adm19 nevidim jediny dovod v sucasnosti riest projekt iny ako A0.
Odpovedať
Píšem z profilu mojej nastávajúcej. My máme projekt do A0, u nás konkrétne to v projekte obnáša zateplenie podlahy 20cm, strop 40cm, steny 15 cm polystyren, mame dobru orientaciu okien na juh, kurenie tepelnym cerpadlom, rekuperacia, okna samozrejme trojsklo. Ono sa nedá jednoznačne povedať, že keď máte také a také zateplenie tak sa dostanete do A0, veľmi záleží od tvaru a orientácie. Pridaním zdroja tepla na drevo alebo peletky sa skôr posuniete do A0. S elektrickým vykurovaním nemáte pravdepodne šancu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?