ELkovy dom

Chcela by som sa spytat všetkých ktorí uz majú alebo stavaju Lkove domy v com su ich vyhody/nevyhody. Poprosila by som komentovat iba ludi ktori tam naozaj byvaju a maju kazdodenne skusenosti. Co vylepsit co urcite nie. :-) Dakujem :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dom takéhoto typu má najväčšiu výhodu vytvorenia súkromia. Nevýhodou je chodba, ktorá zväčša býva väčšia.
Odpovedať
Profilova fotka
vela vyhod a nevyhod moze zalezat aj od dispozicie domu na pozemku,samotneho pozemku a svetoych stranach. moj nazor na vyhody je oddelena denna a nocna cast.terasa domu v zavetri. pristup na terasu z viacerych izieb. nevyhody asi len tak dlhsia chodba. ale vsetko su to len relativne veci a zamezi od samotneho cloveka.
Odpovedať
Aj ja da pripajam mame L dom.Oddelenu dennu a nocnu cast. Chodba je dlhsia ale mne to nevadi .nevyhody ziadne ale este nemame deti. Mozno ked budu tie tak vzdialenost detskej od kuchyne :-D budem kricat cez cely dom.ze upratat :-p :-p :-D
Odpovedať
tažko povedať aké výhody a nevýhody. všetko podľa mňa záleží od samotného projektu a pôdorysu a komu čo vyhovuje. takéto domy sú fajn a jedno čo je s čím treba počítať je chodba ale tak v každom dome sa nájde. no inak neviem ani, čo by sa tak našlo ešte
Odpovedať
Profilova fotka
Variabilita ako výhoda lebo vnútri sa dá pôdorys pekne spraviť. Chodby už boli spomenuté. Nevýhody - je ňou aj vyššia cena v niektorých prípadoch L- kove domy majú veľký obvod múrov takže vyššia cena zateplenia, omietok a aj strechy.
Odpovedať
Dakujem za vase nazory :-) Tak nejak som si to aj myslela. Chodba tam bude vzdy. Ma niektori z vas pripadne aj podorys? Dakujem :-)
Odpovedať
@nin25 ja mam Lkovy a chodbu nemam
Odpovedať
Profilova fotka
@nin25 popozeraj fotoblogy ľudí čo ti odpísali ;-)
Odpovedať
@originalx nemôžem nájsť tvoj pôdorys.. môžeš prosím do správy ? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Nevýhody by predsa nemal mať žiadne. Predsa si projekt spravíte vy alebo teda si dáte ten originál upraviť podľa svojích predstáv, takže neviem o nevýhodách by som nejak nehovorila. Ak sa ti páči taká stavba, tak si taký dom postavte. Ja by som nevýhody nehľadala ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?