Dom v amarante projekty archon

Ahojte, staval niekto projekt dom v amarante od projekty archon? Aké máte skúsenosti? http://www.projektyarchon.sk/domy-pri... Ako vidíte nacenenie na kľúč? Kolko môže človek ušetriť keď si robí niektoré veci sám rešpekt. Cez znamych?
Odpovedať
Profilova fotka
to, čo je na linku, je nepraktické a drahé. To už ľudia stratili zdravý rozum, že sa nechajú takto ovplyvňovať módnymi vlnami?
Odpovedať
@lucinabb ked mas vela, vela, velavela, veeeeeeelmi vela penazi na zvys, tak si ho v pohode postav. alebo si postav nejaky normalny dom a kup si pekne auto strednej triedy k tomu. budes na tom rozpoctom rovnako.
Odpovedať
mozem sa spytat co je na nom neprakticke? nemyslim to ako rypavu otazku ale tak naozaj ma to zaujima. este len sa obzerame po pozemku ale aj ja som jednym okom poskuloval po tomto dome :)
Odpovedať
ked si urobíš rešpekt vela ti to nepomože.... može ta rešpektovat hoc aj cela ulica, ale tu tehlu musí niekto položiť... ten dom je nepraktický... vela záhybov.. vela zlomov... v stenách... v streche... to že je to drahé by som neriešil na to možno peniaze majú.... a tým pádom je celá táto diskusia svojim sposobom zbytočná, ale na 200m2 vieš kolko je to betonu to sa mi naozaj zdá byť lacnejšie 100m2 a na dve poschodia... je tam menej zateplovačky... menšia strecha... ako štýlovka a modny výstrel je to super....
Odpovedať
@denka_andrej dakujem za uznanie,mne sa tento dom velmi páci :)
Odpovedať
aký teda bungalov so 4 izbami by ste odporučili? príjmam akékolvek rady:) chceme aby kazdé dieta malo vlastnú izbu a jednu navyše - ked niekto prespí. Tkatiež obývačka sskuchynou a jedálnou ako jeden priestor s východom na terasu sa nám veľmi páči
Odpovedať
@lucinabb kuk na Gservis:Bungalov 94,Iris,to sú 4 izbové,a 5 izb.Miami,alebo Prodom.sk vieš ono by bolo dobré keby si dala nákres s pozemkom a sv.stranami ako aj napísala kde musí byť umiestnený vchod do domu.Tu na MS stavali AD Harmonia Ligt,pekný,veľký dom ale aj rozpočet. :-)
Odpovedať
pozri... podľa mňa malý rozmer.... nie 20x17, ale trebárs 12x10 a možno na dve poschodia... ono je dôležité mať pravidelný tvar.. a jednoduchú strechu.... vyrátaj si kolko potrebuješ na veľkú plochu betónu, koľko potrebuješ dreva apod... ak chceš hentaký veľký dom vychádza mi to na dve poschodia.... je tam proste veľa faktorov...a veľa premenných napíš si na papier požiadavky čo chceš... požiadavky na dom a potom sa dá pohnut dalej
Odpovedať
@denka_andrej Každý si pozerá dom podľa svojich potrieb a svojho gusta. Ale ak by som sa mal na tento dom pozrieť všeobecne kriticky, tak: 1. úzka chodba do izieb (vyzerá to na 1 m). Nábytok tadiaľ len ťažko prenesieš. Dobre, dá sa to nasťahovať cez terasové dvere. Ale ak sa stretnete 2 ľudia na chodbe, budete sa musieť pootočiť o 90 st. aby ste vedeli vedľa seba prejsť. 2. WC priamo do spálne. Vyzerá to luxusne, ale.. Švagriná to mala tiež tak. Potom na to nadávala. Uľavíš si (alebo tvoj manžel) na WC a smrad si pustíte do spálne. Osprchuješ sa a para sa ti navalí do spálne. Ale dá sa s tým žiť. 3. Strašne veľa malých miestností. Načo osobitne práčovna a kotolňa? Dá sa to spojiť do jedného. 4. Na tak luxusný dom strašne malá vstupná hala. Ak ti príde na návštevu nejaká rodina s 2 deťmi, tak ich budeš musieť púšťať von po jednom alebo dvoch. Traja sa v tej hale neobujú a neoblečú. A zatiaľ ty budeš čakať v obývačke. Ale má aj pozitíva: 1. samostatná spáľňová časť 2. Vstup z garáže priamo do domu. 3. Veľa svetla. 4. Ak spáľňu využijete ako izbu pre návštevy, tak je ideálna, lebo má vlastnú kúpeľňu a WC a nemusíte sa v noci stretávať pred WC počas striedania. AK si ale potrpíš na taký luxus a máš na to, tak si ho postav. Preto existujú stovky projektov, aby si každý vedel nájsť to svoje.
Odpovedať
@thodosy my máme spáľňu cca 14m2,synovia izbu 27m2 oni sú dvaja aj my sme dvaja a vieš prečo si s nimi nevymeníme izbu?kvôli kúpelni v ktorej máme aj wc, máme ju hneď vedľa spálne ,takže za mňa veľké áno,to ale nám vyhovuje či druhému?! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Všetky, aj tie nepraktické veci na tomto dome, sa dajú určitou zmenou nenosných priečok vylepšiť alebo uplne odstrániť . Chce to len dobrý nápad! Tento dom má štýl a tiež o nom uvažujem. Nie každý túži mať obdlžnikový dom so sedlovou strechou...
Odpovedať
thodosy za 20 rokov mi ziadne "pachy" ci para nesli do spalne k rodicovskej kupelne. ten vstup je priserne maly, ale to v kazdom jednom dome,neviem preco to tak projektuju,akokeby ludia lai jeden par topanok a jednu bundu iba a nic, ziadne sport.tasky,dazdniky, ciapky,rukavice....... nevidim tam dve detske izby hostovska ako chcete. Z kuchyne komplikovany vychod na terasu a ten sa vyuziva v lete maximalne navyse s rukami plnymi jedla,pitia a riadu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?