Dom na uzky pozemok

Hladame projekt na uzky pozemok. Daco jednoduche. Toto sa zatial najviac podoba nasej predstave: http://domprojekt.sk/projekty-domov/u... - dom bude širši namiesto 7,3 aspom 8,3 - technicka miestnost bude uzsia, piecka medzi jedalnou a tech. miestnostou bude rovnakej linii ako je priecka medzi obyvackou a zadverím, zvacsim tym kuchynu. - dvere z kuchyne na terasu asi zrušíme, nechame len z obyvacky na terasu - terasa trocha vyvysena - fasada domu tiez bude ina ako na obrazku. nakolko som laik, poradite este dake odporucania?
Odpovedať
tu na modrej streche ma zaujalo riesenie kuchyne (niekto to tu mal) strasne sa nam paci: vid obrazok - kuchyna nebude mat asi takyto pult ako je na obrazku, rozmyslame tam dat zasuvacie dvere do steny, - kuchyna bude riesena ako na obrazku (jasne ze ina linka) ale takto priestorovo rozlozeny nabytok. (+ mini spajza) Na varenie by mala stacit, ved jedalen bude zvlast.
Odpovedať
Nerus dvere z kuchyne na terasu. Z obyvacky tam chodit nebudes, 90% krat z kuchyne, nosit jedlo,pitie,riad na terasu a nazad. S tym vsetky za roh a popred TV.
Odpovedať
@inocentcent. My máme podobný,mám ho v albume ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@inocentcent :-) Peknýýýýýýý.... ;-)
Odpovedať
Skus pozriet ecobase alebo ecobaseplus od createra, alebo na mojpasivny dom alebo fordom sk. Dost sa to podoba :)
Odpovedať
http://www.n-p.sk/img/15/np15b_zo_new...
Odpovedať
Profilova fotka
ten projekt pôvodný je supeer..má všetko to, čo mám mať dom .proste má logiku
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@joki89 to si sa registroval teraz aby si toto napisal? :-D :-D :-D
Odpovedať
V jednoduchosti je krása, ideš na to dobre. Nepíšeš aký máš rozmer pozemku, prečo hľadáš úzky dom? Pre vylepšenie, by som ho nekomplikoval terasou a zväčšil o ňu obývačku. Jednoduchšia stavba, strecha, žiadne starosti do budúcna. Zarovnal by som na pravidelný obdĺžnik a terasu urobil ako prídavok v tvare kvádra. Získal by si dve pekné a architektonicky zladené hmoty. Farebne čierna/sivá a biela, doraziť obkladom reliéf basreliéf a bývaš.
Odpovedať
Skús stránku archipelag.cz, napr. projekt: BILL II, Manuela, ERIN II,krásny je aj Xaverius, ale ten je extravagantný.
Odpovedať
@dulius nie, chcel som pomôcť ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
mne sa to praveze aj s tym pultom paci :)
Odpovedať
Vcelku dobrý, dcéra má podobný, terasu má krytu ucelenou strechou a z jednej strany potiahnutá stena. Nemusela riešiť prekrytie terasy a závetrie. Podľa mňa nerušiť dvere z kuchyne na terasu, len ich posunúť viac do prava, aby sa tam vmestil ešte jeden diel linky. Lebo kuchyňa je dosť malá a máš na každej stene niečo: okno, dvere do špajze, dvere na terasu, štvrtá stena je otvor do obývačky. Pre mňa málo skriniek :-)
Odpovedať
Zabudla som, dvere z kuchyne zmenšiť, väčšie dať z obývačky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?