Dom na úzky pozemok

Dobrý deň prosim vas mate niekto úzky domček na uzkom pozemku ? Hladam nejaku inšpiráciu Ďakujem
Odpovedať
@dominicccka Čo to je za otázku ? Čo je to úzky pozemok ? 8 metrov ? 10 metrov ? 12 metrov ? 14 metrov ? Je to pozemok v radovke ? Môžu sa stavať domy v okolí na hranici pozemku ?
Odpovedať
Pozemok o sirke 13,5 m...Poradite nejaky sikovny bungalov....vstup na pozemok je zo severu od cesty...cize uzsia cast pozemku je orientovana presne na juh....zlava je vychod a napravo zapad.Susedia ziadni a vyzera ze skoro nebudu,lebo je to cast zahrad za domami...Dakuje. za kazdu radu.
Odpovedať
prepacte zle som sa vyjadrila ide o pozemok ktory ma po šírke 14m a dokopy je tam 1200m2... myslela som skôr nejaky projekt ako inšpiraciu
Odpovedať
@dominicccka Dajte si rovno vypracovat projekt architektovi. Aj tak to budete musiet urobit ak budete chciet stavat lebo v katalogovych len velmi tazko najdete taky co vam bude pasovat na vasu sirku pozemku. Ale myslim, ze nejaky mensi sa vam tam v pohode zmesti, stavaju si aj na uzsich pozemkoch domy. Ale pri stavbe domu sa musia dodrziavat nejake vzdialenosti ale to by mal mat architekt vsetko v malicku.
Odpovedať
Profilova fotka
@dominicccka Ahoj, skus pozriet u mna v albume. Som riesil sirku 13m. J
Odpovedať
podobnych tem tu je zalozenych spusta. povedala by som, ze je to teraz taka moda riesit uzke pozemky. i tu, ale aj na internete najdete plno projektov na uzke domy. ci uz bungalovy alebo poschodove domy. treba sa len poobhliadat a myslim, ze vam isto nejaky padne do oka. alebo si ho dajte priamo navrhnut
Odpovedať
my mame 14,2m. pozri album
Odpovedať
Profilova fotka
@dominicccka standartny odstup od hranice 2+5m, teda hladajte rodinny dom siroky 7 m. Takych uzkych bungalov je malo. Pri uzkom pozemku je na zvazenie aj 2 podlazna stavba , resp. aspon detske izby v podkrovi ? Ak vam vyhovuje uzky a maly domcek, da sa vycarovat z priestoru , ale je to poziadavka na architekta o arch.studiu. . Ako planujete vyriesit pakovanie? Niekedy kreativnejsiu stavbu uzkeho RD ,, vizualne zabije ,, garaz postavena pred nou.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?