Dobrý projektant Žilina a okolie

Ahojte, neviete poradiť dobrého projektanta zo Žiliny a okolia - ideálne aj s referenciami už realizovaných stavieb... Prípadne máte niekto osobné skúsenosti s projektantami ako Barčiak Michal - Zilina aleno Peter Kasman - Rajec? Ďakujem za rady a tipy
Odpovedať
Profilova fotka
Nám robil projekt Michal Staník. Zatiaľ sme ešte nezačali stavať ale snáď čokoskoro začneme. Inak komunikácia a spolupráca bezproblémová. Robil nám individuálny projekt nakoľko budeme mať komplet podpivničený dom.
Odpovedať
Mám tiež robil projekt a maximálna spokojnosť. Skvelá komunikácia a odbornosť.
Odpovedať
V okolí TT určite neodporúčam projektanta Ing. Šoku (nemá pečiatku), cena projektu je viac ako 2600 eur, s chybami, a má veľmi neprofesionálny prístup, a veľmi arogantne komunikuje.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@4stanka4 Ahojky...Mozem ta poprosit o kontakt na tvojho projektanta.(.Aj do spravy) A ak ma po pripade nejaku stranku.Velmi dakujem
Odpovedať
Nám robil individuálny projekt p. Galovič a môžem len odporučiť. Všetko šlo hladko a bez problémov, celková spokojnosť. Robil nám aj energetický certifikát ku kolaudácii tak sme mali o starosť menej. Stránku má rgprojekt.sk.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?