Dá sa preniesť projekt domu na iný pozemok?

Prenos projektu domu na inú parcelu resp. pozemok. Prosím vás dá sa to?
Odpovedať
@fiancee19 jasne že áno, veď len povedz projektantovi (autorovi projektu) nech spraví inú situačku a projekty vonkajších objektov (prípojky, spevnené plochy...)
Odpovedať
@slavoslav zdá sa to byť jednoduché, len koľko si za to vypytaju, nemáš skúsenosti?
Odpovedať
@fiancee19 keď si za projekt zaplatila, nemuselo by to byť drahé, ale za každé remeslo počítaj od 100 do 250€ a to iste asi aj situačka. Treba komunikovať s projektantom.
Odpovedať
@fiancee190 Hotový projekt RD, ktorý sa umiestni v inej lokalite, čiže treba vymeniť situáciu s návrhom na umiestnenie stavby s vyznačením odstupov od spoločných hraníc so susednými pozemkami a stavbami, nové body napojenia na IS podľa určenia správcov sietí..následné nové vyjadrenia od dotknutých orgánov a správcov sietí a nové územné a stavebné konanie na SÚ na základe novej žiadosti.
Odpovedať
@janetbla dakujem :-)
Odpovedať
My sme si povodne tiez mali urobeny projekt na jeden pozemok a potom sa naskytla taka moznost, ze by mohol byt na druhom tak sme tiez riesili co vsetko tam treba prerobit a takto to znie tak, ze toho je vela ale v podstate su to take "malickosti" a nas architekt si za to povodne chcel vypytat nejakych 230€. Nakoniec sme sa ale rozhodli, ze budeme stavat tam kde sme mali takze uz postup toho vybavovania nepoznam..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?