Dá sa dokončiť dom hrubej stavby za 4 mesiace?

Dobrý deň mám takú otázočku či sa dá dokončiť bungalov z vnútra na bývanie za 4 mesiace, momentálne sme vo fáze hrubá stavba +okná,a dalej nás čaká kúrenie ahlavne izolácia stropou nakoľko ide o trámový strop.Zažil to niekto .ˇDakujem za cenné rady.
Odpovedať
Kurenie myslis podlahove?Od vyliatia podlahy sa tak 2 mesiace caka kym sa mozu polozit parkety.Ale odpoved na tvoju otazku je jednoznacne ano ak budete mat vsetko nacasovane a dobre zorganizovane.Nam to trvalo od holodomu necele 2 mes.
Odpovedať
Profilova fotka
ano da sa.. je tu na ms jedna kocka zacali v maji a nastahovali sa koncom septembra ale teda oni zacinali v maji vykopom. my sme zacali 6. septembra a na konci septembra sme uz mali strop zaciatkom novembra by uz mala byt komplet strecha. /ta je zajednana/ nerobi nam to firma.. my kupujeme material a mame partiu zivnostnikov + krovaka a pod. ono keby sme mali prachy tak sa to da tak ze na vianoce sa da stahovat.. ale my predavame byt / uz mame kupcov/ a prevadzame tarchu... ale pokial mas k dispozicii peniaze tak by sa to isto dalo.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame len hrubu stavbu bez okien a do konca februara musime byvat uffffff, lebo sme predali byt :-(
Odpovedať
My sme zacali minuly rok v maji- mali sme hrubu stavbu+natahane vodu a plyn po dome...robili sme sadrokarton, potery(schnutie aspon 30dni ked sa kuri, alebo je teplo, inak aj dlhsie), podlahove kurenie, omietky, obklady, podlahy pokladka, kuchynska linka na mieru(1mes. sme cakali), dvere, krb...stahovali sme sa v polovici septembra. Vsetko nam robili zivnostnici, takze to islo rychlo...
Odpovedať
no to som aj ja zvedava, lebo ideme robit teraz strechu a predame byt asi ked nam bude treba dorobit kupelky a pod, tak dufam, ze do 4 mesiacov to pojde. Ale tiez si myslim, ze pri dobre rozplanovanom case to ide
Odpovedať
5ka25: ako si na to prisla ze od vyliatia podlahy sa musi cakat 2 mesiace? rodicia robili na bungalov prvy vykop 7. maja tohoto roku. 23.9 a 24. sa kladlo elektricke podlahove kurenie. 25. sa zalievalo anhydridom a začala klásť už dlažba. 15. oktobra majú prísť maliari. No a potom už len namontovanie vypinačov, zásuviek, upratovanie a stahovanie. Takze Ivco ak su peniaze a ak majstri neposuvaju terminy, tak by sa to malo dat stihnut.
Odpovedať
jasne mam takeho kamarata ;-)
Odpovedať
Ak budeš stať nad nimi a naháňať do roboty, elektrikárov, kurenárov , murárov, tak sa to dá. Urob si plán a daj si podľa toho popodpisovať dohody. Najdlhšie trvá kompletáž od elektrikárov a kúrenárov, lebo za to je menej peňazí a dostať ich na stavbu to je problém. Inštalácie to sa naháňajú. Za Inštalácie im nevyplať všetko až po kompletáži. Kompletáž sa robí po omietkach a poteroch. Na potery natiahni lacnú kobercovinu, lebo plávajúce podlahy môžeš až po vyschnutí stavby, nesmie byť vyššia vlhkosť. A hlavne prvý urob krb aby sa tam kúrilo a aby všetko schlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?