Čo si myslíte o tomto pôdoryse bungalovu?

Chceli by sme bungalov pre 5 člennú rodinu. Celkom sa mi pozdáva takýto pôdorys. Podľa vás, čo je tam ok a čo nie? Ďakujem za každý postreh.
Odpovedať
Mne tam chyba samostatný záchod 😊 nemusí byť ale potom v každej kúpeľni. ak k vám niekto príde na návštevu kam ho pošlete? Z prvého záchodu vám vedia prejsť do spálne a do druhého pôjdu cez chodbicku. Ale kam ho umiestniť zatiaľ netuším 🙄
Odpovedať
@lucia_minar par postrehov z mojho pohladu a z toho co ja preferujem. Chyba mi oddelenie nocnej a dennej casti. Z toho obrazku mam pocit ze gauc je velmi nalepeny na telku. Chyba mi taka hlavna priestranna kupelna. Chyba mi práčovňa. Chyba mi ulozny priestor na veci do domacnosti ako vysavac, mop, cistiace prostriedky a tak. V kuchyni mi chyba denne svetlo ku pracovnej doske.
Odpovedať
je to take zvlastne rozdelenie dennej a nocnej casti.. suhlasim s tym co tu je vyssie napisane.. samostatne wc treba dat lebo ked navsteva pride aby mali kam prist.. skus radsej izby dat na jednu stranu a dennu cast na druhu..
Odpovedať
Aká je orientácia vzhľadom na svetové strany? Ste nejako limitovaní pri umiestňovaní okien vzhľadom na mieste pomery?
Odpovedať
kuk tu ....
Odpovedať
aky mas rozmer pozemku ?
Odpovedať
@lucia_minar Neviem ake mate vekove usporiadanie rodiny, ale hocico sa bude robit v kuchyni, alebo niekto si bude chciet pozriet telku tak do kazdej izby su to len jedny dvere, co je velmi nestastne riesenie. Kupelna 1 bude prinasat zaujimave situacie kedze su tam dvoje dvere. Vonku ocakavam garaz, lebo neviem kde date veci co treba okolo domu. Ak Vam toto nakreslil odbornik tak ho vymente ...
Odpovedať
@lucia_minar a kde bude práčka, sušička, veci na upratovanie? kotol, bojler a iné technické vybavenie? Kuchyňa je veľmi nepraktická, drez a varná doska sú ďaleko od seba.
Odpovedať
Urcite sa este poobzerat po inych projektoch 🙂tento je podla mna neprakticky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?