Čo si myslíte o tomto novom projekte?

Zdravím ás, chcel by som vediet nazory na riešenie tohto projektu, schodisko je do podkrovia, vchod je juhovýchod, kde je obyvačka, detska a rodičovska kupelka, to je juho zapad, ako by ste riesili terasu z obyvacky aby sme vyuzili co najviac slnka ale aj nejake zastresenie aby bolo aby sa tam dalo cez leto sediet ked prsi, dakujem za vsetky nazory.
Odpovedať
Nikto nic? zeby bol dokonaly? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie nie je dokonaly... Na tomto projekte sa da naist 100+1 chyb. Zial....
Odpovedať
Vchod do domu a okno do kúpeľne nie je moc šťastné riešenie.
Odpovedať
@mbarch1 a mozes povedat ktore chyby su tam? diky
Odpovedať
@igi49 a preco?
Odpovedať
@julius22 Ak to dobre chapem, tak sever je tam, kde je kuchyna? Ak je to tak, tak rozmyslam, ci dom nebude moc tmavy, hlavne tie spolocne priestory.
Odpovedať
Osobne by mi urcite vadil vstup do satnika z kupelni pri spalni. Toto povazujem poriadne prestrelene a urcite by som to zmenil. Tato miestnost je dost dolezita ... a takto zasita straca vlastne zmysel svojej funkcionality. Spalen sa tym stane vlastne zbytocnym "korzom" len z dovodu nevhodneho umiestnenia vstupu do satnika.
Odpovedať
@osc ved am bude len oblecenie rodicov okrem bund a topanok. Ja by som dvere volila zo spaln nie z kupelne, viac chodim do satnika aj ked nepotrebujem pouzit kupelnu,takze zbytocne by som chodila cez dvojo dveri. V satniku ocenujempohybove cidlo na svetlo-super vec.
Odpovedať
Vchod zo spalne by som volil aj ja. Ludia casto horia, ze to bude len na to a to .... a to staci. Skutocnost je vsak ina. Takyto priestor sa neskor vyuzije doslova, ako sklad na vsetko, co si nenaslo miesto inde. Ja som to mal podobne. Nakoniec som zvolil vstup z chodby .... do tejto miestnosti sa zacalo chodit akosi castejsie, ako sme ocakavali .... bol tam totiz umiestneny vysavac ...... a neskor aj hromada skatul :o) a tiez som to takto neplanoval.
Odpovedať
@osc treba si taku miestnost SKLAD v dome naplanovat a mozes mat aj pekny satnik. mne by nas satnik ako sklad nestacil, mam ho 2x tak velky + garaz.
Odpovedať
Vchod do domu nema uzavretu chodbu, pri kazdom otvoreni vchodovych dveri vyvetras cely dom. A kde budu vetrovky a topanky?
Odpovedať
@julius22 denné miestnosti sa dávajú na juh získajú najviac pasívnej energie zo slnka, takže na juh má byť obývačka s kuchyňov a detská ,spálňa je ideálne na sever a vchod tiež zo severu , pri akommkoľvek inom natočení získaš omnoho menej pasívnej energie zo slnka a budeš musieť viac prekúriť
Odpovedať
Článok sa načítava...
@osc dakujem, zmenime to
Odpovedať
Nejaké drobné zmeny ti tu už poradili. Ja osobne by som asi trocha zmenil dispozičné riešenie miestností: spálňa, kúpeľňa, šatník. a zrušil by som okná v garáži a v kotolni - ak nie si "garážový maniak" :-)
Odpovedať
V garáži musí byť okno, aspoň vetračka, keď tam v zime dáš auto z ktorého ti opadne sneh budeš ju mať zachvílu plesnivú.
Odpovedať
@bohdanko ale nebude. za 18 rokov nam nesplesnelo nic,ale nekurime v garazi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
už je novy projekt....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?