Čo si myslíte o priloženom pôdoryse?

Profilova fotka
Ahojte, poprosim Vas o typy na upravu/ zariadenie naseho malinkeho bytiku :-) Kazda rada pomoze. :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Tu je link :-) http://www.modrastrecha.sk/album/view...
Odpovedať
Profilova fotka
To sa nenajde ziaden cloviecik, ktory by nam vedel poradit ? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no mne sa to WC hned oproti vstupu do kupelne velmi nepozdava. skor by som ho vymenila s umývadlom.
Odpovedať
ja by som skor posunula vchod do kupelne do stredu - oproti umyvadlu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky Micicka, no, je to mozne, ale neviem ci by to slo realne uskutocnit, koli stupackam a pod,... Povodne mala byt samostatne kupelka a WC predelene prieckou a zo samostatnym vchodom, no bolo by to prilis malicke a nedalo by sa tam ani otocit. Tak sme spravili zmenu v podoryse a poziadali stavebnu firmu o zrusenie tejto priecky. Ani mne osobne sa nepaci vstup hned oproti WC, no posunutim dveri sme chceli ziskat priestor na policku, pripadne kos na pradlo.
Odpovedať
a uvazujes nad posuvnymi dverami, ci klasika???
Odpovedať
Profilova fotka
Do WC asi klasika, ale niesom 100 percentne presvedcena o tom, ze budu tam kde su teraz - mame este asi cca 2 tyzdne na upravu podorysu. Ale vchod z chodby do obyvacky - tam by som v buducnosti chcela posuvne dvere. Este uvazujeme ako by sme upravili priecky, ale vela moznosti tam nieje, kedze medzi kuchynou a obyvkou je komin.
Odpovedať
Profilova fotka
osobne by som wc nechala v povodnej polohe - nakolko v cinziaku asi velmi nepresunies kanaliz. odpad + sachtu... ale dvere by som posunula do polohy - oproti um. - tak ako to uz pisala janga... mozno opticky oddelit wc stienkou - nemusi byt na celu sv. výšku miestnosti... chcela si preriesit aj ostatne miestnosti? co planujete v tej malej izbe oproti vstupu? - spalnu? a kde stolovanie - len v kuch.? alebo aj v tom velkom priestore - kt. je pravdepodobne ob. izba?
Odpovedať
keby je to moj byt - ja by som este vyburala stenu medzi kuchynou a chodbou (po ten komin) - ja mam rada vsetko tvorene s min. poctom dveri ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Cerler - Chcela som preriesit celkovo cely priestor Tak isto mame radi otvoreny priestor a najradsej by sme mali otvorenu celu kuchynu do obyvacky, ale zial to ide iba po komin, co je minimum :-( je to velka skoda. V malej miestnosti planujeme spalnu - ale zmesti sa tam postel maximalne, hore mozno dake skrinky. Stolovanie pravdepodobne v obyvacke - to je ta vacsia izba. Premyslame este o moznostiach co by sa dalo spravit lepsie, kedze bytik sa este stavia, nieje to problem.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem kto sa mohol podpisat pod tento projekt ale podla mna 6 m2 na spalnu je malo, nemohla som najst na nete normu... neviem , ci nebude hygiena robit problemy pri kolavdacii... rozmer manz. postele je min. s. 1,6m, dl. tusim 2,0m a prechod okolo postele - z kazdej strany by mal byt 60cm... a kde su este skrine - ulozny priestor? podla toho by izba mala mat rozmery cca 2,8m x 2,6m... ked uz neratam priestor pre skrine... no nezavidim tuto situaciu...
Odpovedať
Profilova fotka
Byt je 1,5 izbovy - cize len polizba. Je to nadstavba tehloveho bytoveho domu, stavebna firma presne kopiruje byty pod nadstavbou. Cize tak to je. Spalnu z malej izbycky hodlame spravit my, no priecky a cely priestor si mozeme upravit podla seba. Preto dumame a rozmyslame, co by bolo najlepsie, ako vyuzit a 'zvacsit' priestor aby sme sa tam citili co najprijemnejsie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Sírka manželskej postele je minimálne 1,4 m cerler, ale to je fakt minimum. ;-) Ale to je fuk... Co sa týka steny medzi kuchynou a chodbou, tak: Ako chcete mať linku tam? Do U či L??? Dala by som tú stenu aspon čiastočne sklobetonovú, alebo proste sklenenú (okno matné-mliečne alebo prihladné to už je na Vás).... ;-) Presvetlí sa tým chodba a potom by som skloboten dala aj medzi kupelku a chodbu. Nie celú stenu, ale na presvetlenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte ma napadlo či nie je problem s vanovým odpadom k jadru??? 4i neotočiť vaňu na tu stenu kde je umyvadlo a umyvadlo potom šupnuť vedľa vane na tu stenu, na ktorej je teraz vaňa.. Ale to pre prípad ak by bol problem s vaňovým odpadom.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa to páči...
Odpovedať
Profilova fotka
Najjulinka, to su fajn napady, hlavne ten sklobeton, to nas vobec nenapadlo.
Odpovedať
Profilova fotka
Inak možte mať ten sklobeton či okno medzi pultom a hornými skrinkami ;-) Vyzerá to báječne.. .Ja som tiež uvažovala nad niečím takým, ale nám to nevychádzalo...
Odpovedať
Profilova fotka
najjulinka: povazovala som s.80cm na jednu postel ako minimum, na kt. sa je schopny clovek normalne vyspat. inak ako som pisala miestnost o ploche 6m2 je mala: pozri si monykaaa tento clanok: http://mojdom.zoznam.sk/cl/10129/1068...
Odpovedať
Profilova fotka
;-( HEJ,HEJ, sme si vedomi, ze je to prilis malinke, ale v zhladom na to, ze v buducnosti by sme chceli babo a moznost kupy vacsieho bytu sa nerysuje,.. tak je to mozne riesit bud spacim kutom v obyvacke /co nepovazujem za stastne riesenie/, alebo v tejto malinkej izbicke.
Odpovedať
Profilova fotka
no 6m2 je málo na izbu, ale akopolizba je to tak akurát pol :-D :-D :-D 80cm je najužšia sólo postel. Ale manželská najužšia je 140 cm. Najširšia sólo postel je 120 cm a najširšia manželská postel je 2m :-D Samozrejme ak si niekto spraví iných rozmerov, tak je to jeho vec... Toto sú podľa normy. :-D
Odpovedať
ahoj monyka klud, aj my budeme mat malu spalnu takze pohoda, sice detska bude obrovska, ale co uz :-N nasi mali spalnu cca 8-9m a bola v pohode :-D my planujeme spalnu cca 6,7m :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dufam ze sa pomestime :-)
Odpovedať
hej v pohode som chcela napista asi 6, alebo 7 metrov a je to novostavba tak este nevieme ako to predelime :-D niekedy je malo viac tak pohoda :-) hlavne,aby sme mali zdrave a dobre deticky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak :-) Ked sa inak neda, musime sa pomestit aj takto
Odpovedať
Profilova fotka
monyka, urobila som ti nejake navrhy, su v mojom albume... http://www.modrastrecha.sk/album/albu... dufam, ze to rozlustis, je to dost male... :-S Co sa tyka kupelkovych dveri, ja by som ich uplne premiestnila... spravila by som vstup z chodby vedla satnika /my sme totak kedysi mali a bolo to fajn, ved to vecko je ciastocne schovane na stenou/, umyvadlo by som premiestnila na protilahlu stenu a vznikne pekny priestor na pracku aj uloznu skrinku... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
katarinas -tie navrhy su fajn, ak by nechceli mať bábo... Ale ak ano, tak si myslím, že tá polizba ako detská bude fajn a rodičia spať do ubývačky... ;-) Inak ma tiež napadlo, že spálnu premiestniť do obývačky a tamto všetko spojiť do jedneho priestoru.. .Ale to je riešenie pre dvoch bez plánovania dieťaťka do tohto bytu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No tak v tom pripade je riesenie spravit v tej velkej izbe kuchynsky kut a z kuchyne dalsiu polizbu... :-.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj to sa dá :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Katarinas, dakujem moc, moc, moc :-) ak ta mozem poprosit, ak by si tie navrhy mohla nechat v albume, ked pridem s prace prestudovala by som si to pozornejsie :-) si pokladik
Odpovedať
Profilova fotka
Budem rada, ak ti trochu pomozu... 8-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?