Čo poviete na tieto projekty z hľadiska orientácie na svetové strany?

Profilova fotka
zdravim priatelia mohli by ste mi poradit s tymito projektmi?neviem sa rozhodnut ci dat obyvacku na JZ alebo na JV na Jz by potom bola aj terasa co by dost vytvaralo tien v obyvacke nakolko by bola ciastocne zastresena na JV zas neviem ci by bola dostatocne slnecna teda myslim tym aj obyvacku ktora bude zastresena a terasu:D co sa tyka izieb myslim z by mohli byt:D co poviete?tam kde nie su okna v izbach to je severna strana kde bude tak ci tak les takze tam okna nie su potrebne preto som ich orientovala na vychod a na zapad:D spalnu velmi slnecnu nechceme a myslim ze do detskychizieb sa slnka dostane dost ked budutakto otocene na zapad:D cakam na rady:D
Odpovedať
Profilova fotka
Rodičovské WC potiahni až ku spálni, orientácia na svetové strany by mi vyhovovala. Ale volil by som prvú variantu s kuchyňou na východ. Chodbu by som zmenšil.
Odpovedať
Profilova fotka
určite ten druhy obrazok, kde je kuchyna na východ. na tom prvom mi pride ta obývačka taka stiesnena. slniečka by som sa nebala okien tam mate dost a dokonca z dvoch stran.toto je asi len taký načrt. tu chodbu medzi izbami hadam nebudete mať taku velku. :-)
Odpovedať
takéto kresnelnie ma privádza do šialenstva.. Hlavne ked sú tam neni vôbec rozmery!!!
Odpovedať
@cvoky8 Na co rozměry, tazatelka chce poradit pouze s orientací vůči svět. stranám, nic víc. Takže určitě varianta 2, kuchyň na východ. Ale je třeba vyřešit stínění jižních a hlavně západních oken v létě, jinak se budou přehřívat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, miestnosti na JV maju viac slnka doobeda a na JZ zase poobede a vecer.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?