Co poviete na tento projekt?

Profilova fotka
http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
@andreahrklova jednoduchy a bezchybny...ak by som chcel poschodovy ( mam bungakov) vyberiem si tento Len jednu zmenu by som urobil ...dolnu izby by som vymenil s kuchynou a opticky i funkcne ju prepojil s obyvackou. Na to nepotrebujes ziadne povolenia ani na stavebnom urade ani od autora prijektu ( jemu len oznamis zmeny ake si urobila) Pri takomto rrieseni aby sa pri vareni mohlo zostat v kontakte s detmi co sa hraju na zahrade resp "varit" na zahrade...teda aspon osupat zeleninu a tak :o)) Aj ked stolujete na terase/zahrade je to praktickejsie. Ved kuchyna je miesto kde stravi najviac casu.. A bodlo by zadverie hoci z lexanu pred hlavnymi dverami Drzim palce..
Odpovedať
Profilova fotka
@montreal dakujem za nazor len tam ide z kuchyne špajza a ked to vymenim s izbou kde dam spajzu?a ta hrubo vyznacena stena na izbe nie je nosna?
Odpovedať
@andreahrklova spajza je dobra vec to by som chcel aby v dome bolo. a ta hruba ciara moze byt nosna....terba vidiet original prijet ale aj tak sa to da urobit lebo sa da preklad na nosne stlpy...ved netreba otvorit celu stenu medzi novou kuchynou a obyvackou len cast ps ved aj nad kupelnou tato stena nepokracuje, takze urcite sa da s nou nieco robit. Mam treti dom a tu sme uz jednoznacne chceli vychod na terasu aj z kuchyne.. cas ukazuje ze to bolo .neocenitelne rozhodnutie :o)) Ak budem mat vecer cas ...a budete chciet...mozem nakreslit ako by sa to dalo napis mi este orientaciu domu na pozemku teda kde je vchod na pozemok a sirku pozemku...kvoli okolitym domov...aby boli dodrzane urcite normy
Odpovedať
Profilova fotka
Milýýýýýý...., zlatýýýý..... Na nič sa nehrá....
Odpovedať
Ja by som vymenil schody s kupelnou. Dole by som získal priestor pre špajzku pod schodmi a hore by sa mohla zväčšiť kupelna. Inak mne by taký stačil. (No manželke nie.)
Odpovedať
@andreahrklova ten dom je optikou bohuzial uz absolutne nemoderny. Ten vikier hore nadcasovo gycovy a zbytocne predrazuje strechu aj stavbu, balkon o nicom, uplna zbytocnost, tiez predrazuje. Ked odmyslim tieto prvky ktore projekt identifikuju, este ako tak by sa dal. Par izieb je korektna pekna velkost, dispozicne riesenie nie uplne hladke, nepaci sa mi dole kupelna bez okna aj spajze by sa okno zislo. Velke znasilnenie objektu na ukor dispozicie izieb spociva v tom ako su riesene okna, vykaslat sa na to ci je to sumerne zvonka, ide o to, aby izby boli zriaditelne, tam hore je to strasne s tymi balkonovymi dverami, aj dole nic moc, nie je to idealne a ja by som za takyto projekt nekupil ani keby ho ponukali za 50 centov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?