Co poviete na tento pôdorys?

úžitková plocha našho pididomu je 90m2 :)
Odpovedať
Osobne sa mi celkom na jeho rozmery páči :) Mne osobne vadí len to, že kuchyňa nie je "spojená" s obývačkou ... Proste sú ďaleko od seba. Ak by som mohol, asi by som "špekuloval" ako vymeniť izbu na prízemý s kuchyňou. Prišiel by si síce o komoru, no na druhej strane by to priamo prepojené. No to už je otázka "preferencií" budúcich obyvateľov :)
Odpovedať
jediné čo by mne osobne vadilo, že jedálenský stôl bude ďaleko od kuchyne, ale asi sa to nedá inak. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Je to otázka vkusu a osobných preferencií, ale aj mne by asi vadilo, že dispozícia na prízemí nie je prepojená. V princípe ide o tom, že žena už nemusí byť nutne odpílená od zvyšku rodiny v čase, keď pripravuje stravu. Ale ako vravia bratia Česi: Někdo holky - někdo dolky... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nedá sa vymeniť kuchyňa za tú miestnosť pri obývačke...?
Odpovedať
Vďaka za názory, mne celkom prekážajú pachy z kuchyne po celom obývacom priestore. Varím hlavne ja - je to moje hobby, nebude mi vadiť, že budem trochu mimo. nie je to až tak ďaleko. Na pôdoryse to nevidno, ale vedľa kuchyne bude východ na terasu, - takže keď bude posedenie, nebude to ďaleko pre občerstvenie a nebude sa prechádzať cez celý dom. Dom je úzky, pretože máme úzky pozemok, okolo domu potrebujem aj prejazd do záhrady. Veľký dom sme nechceli, veľká investícia do stavby, vykurovania. pre naše potreby postačí aj tých 90m2
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?