Čo poviete na tento domček?

Profilova fotka
http://prodom.sk/?p=projekty&project=226
Odpovedať
Profilova fotka
Nemáte naň nikto žiaden názor?
Odpovedať
Profilova fotka
sikovny, prakticky, priestor efektivne vyuzity. Trochu by som sa bala, ci je tam dost ulozneho priestoru, ale ak nie se skreckovia, co vsetko odkladaju, tak by to mohlo stacit.
Odpovedať
Ja by som si akurat dole na prizemi satnik urobila pod schodiskom, spajzku premiestnila tam kde ja kreslena skrina na chodbe a z kuchynskej linky si spravila dve dlhe linky oproti sebe kazda nech ma aspon 3 metre, nech tam nemam zbytocne rohy a co najviac vyuzitelneho miesta. A z povodnej spajzky za garazou by sa hodila vacsia skladova a technicka miestnost, date si tam kotol zasobnik na teplu vodu a este aj kosacku a nejake naradie zmestite.
Odpovedať
Celkom v poho, až na ten nevyužitý priestor nad garážou. Keď je tam už strecha, tak prečo ju trocha nezvýšiť a nedať tam ešte jednu izbu?
Odpovedať
Profilova fotka
chyba zadverie - spinava zona, satnik pri vstupnych dverach, mala kuchyna, ten balkon z izieb je uplne vyhodenie penazi, nedas si neho poriadne ani stolicku aky je uzky, osobne male balkony na rodinnych domoch neuznavam, naco ked je tam zahrada a terasa...
Odpovedať
Profilova fotka
@jankara chyba mi tam nejaka technicka miestnost, resp. satnik. ale dala by sa na to vyuzit cast nad garažou, tak je to asi aj myslene :) .... suhlasim s nazorom, ze tam chyba uzavretie vstupu, ale to sa da poriesit dorobením aspon sadrokartonovej priecky od schodišta + dvere napr. sklenene, alebo ine...napr. aj zasuvacie by mohli byt za tu kupelnovu stenu ... Inak OK
Odpovedať
@jankara mne sa paci
Odpovedať
celkovo sa mi paci,jedine, co by mi vadilo, ze nie je kryta terasa. ale to je moj osobny nazor, lebo neznasam markizy. ostatne v pohode.
Odpovedať
ja keby som dieta v tomto dome - tak sa bijem s druhym surodencom o izbu s balkonom :) ak je v dome viacero detskych izieb, dala by som ich rovnake (velkostou a orientaciou), pokial sa samotne deti k tomu nevyjadria inak... vy by ste chceli mat spolocny balkon s rodicmi? ja osobne by som spravila vsetko pre to, aby som mala z garaze pristup priamo do domu suchou nohou (ked aj mini dvere cez komoru - vediet si aj pocas dazda preniest nakup alebo cokolvek ine do domu priamo do komory je na nezaplatenie) inak - za predpokladu ze ten priestor pred vchodovymi dverami je prestreseny a relativne v zavetri - a neocakavate ze vam tam bude fucat, snezit a liat az po dvere - dajte si tam nejaku kvalitnu rohozku a do predsiene tiez - a nemusite riesit nejak extra zadverie... je kopec domov, co maju vchodove dvere rovno do obrovskej haly spojenej s obyvackou a kuchynou...a ziju tam stastne a spokojne...niekto proste nemusi dvere :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?