Čo poviete na tento domček?

Váš nazor??
Odpovedať
podorys? blizsie info? zalozena je otazka, cize neda sa tu diskutovat.... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Napíšem to tak ako mi huba narástla.Nieje to dom ale debilina. Minulý rok sme jeden takýto zateľovali pri BA.Aj keď je veľmi pohľadný na oko veľmi pekné spracovanie od archytekta ,tak zbytok je katastrofa.
Odpovedať
na môj vkus je to prekombinované, prečačané a povystŕkané všade tade...
Odpovedať
a ked ste este zateplovali aj podbitie, ani sa necudujem.. tiez sme jeden zateplovali, v NR,a podbitie 80cm siroke, 4x presuvat -vytahovat lesenie Vrrrrrr. :-S .
Odpovedať
Je pekny! a dobry majster zvladne vsetko,ak si majitel zaplati,nie?
Odpovedať
je velmi pekny, a ak sa vam paci chodte do toho. Som si isty ze to prida danej lokalite. Prave ze je lepsie mat nieco ine ako len tie same a tie iste bungalovy. kocka sem kocka tam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Určite by som zjednodušila strechu tak, aby nebola na dvoch výškových úrovniach. Zbytočné detaily -zateplenie, oplechovanie, krajné škrídle, dažďový zvod, atď. Čo ušetríte na tom detaile, pridáte na výšku steny nad garážou a aj ušetríte. Získate plnohodnotné podkrovie. Ten obklad domu z pásikov holandských tehál by som riešila iba na prízemí. Je to dosť drahá záležitosť, ani hore nevyzerá tak dobre. Zábradlie riešiť ako kombináciu priehľadných a nepriehľadných častí. Takto sú nepraktické a určite tam nebude nikto sedieť, keď ho vidno z každej strany. Okná po zem sú super. Určite je v celom dome navrhnuté podlahové vykurovanie. Strechu nad garážou by som "rozbila" strešnými oknami Velux -možno aj 2 plus 2. Získaš najkrajší priestor v podkroví. Pozri si inšpiráciu na ich stránke.
Odpovedať
par uprav cize zmena pred dokoncenim stavby a je to . ale podla mna sa hlavne vam musi pacit a mal by vam v prvom rade dispozicne vyhovovat , smelo do toho
Odpovedať
mně se osobně moc líbí, ale hlavně se musí líbít vám. :-)
Odpovedať
Ak do tej garaze planujete davat auto, potom je ta prijazdova cesta trochu nestastne zvolena. Bude sa tam tazko parkovat. Ver mi, ze je malo veci, ktore dokazu cloveka viac napaprcit ako ked musi z vlastneho parkoviska vychadzat na 8x. Nam pravidelne stavaju susedia pred branou, takze viem. Ak to chcete ako odkladny priestor, usetrite za garazovu branu, dajte dam normalne sirsie dvere a spravte z toho nieco ako kolnu. Je to praktickejsie, nez garaz. Potom detaily - tie balkony by som uplne zrusila, dala by som tam len okna po zem a zabradlie na okna. Balkon na RD je uplna zbytocnost, nevyuzita, zato draha a neprakticka. Budete mat "otecene" steny - pri spojeni steny a balkona. Viem, ze su pod prekrytim strechy, ale nejaka kvapka tam sem-tam spadne, stecie to bokom po stene domu a kedze je biely, bude to cele spinave. Na tom tretom obrazku je to najzretelnejsie - voda vam bude stekat este aj po okne. Co sa farebnosti tyka, to je cisto subjektivne, takze ako sa vam paci a co ako-tak zapadne do okolia. Vela zdaru.
Odpovedať
Profilova fotka
Auto je fajn ;-)
Odpovedať
Manzel robi v stavebnictve,ukazala som mu ten vas dom a on odpovedal prijemna klasika,nic prehnane.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lucy420 Podla mna balkon do RD je zbytocnost nie to este dva. Budu stat kopec penazi a tazko sa eliminuju tepelne mosty, nehovoriac o tom, ze to pravdepodobne vyuzijete. Taktiez by som netahal garaz do domu. Viete kolko bude stat ta garaz a odizolovanie od obytnej casti domu? Radsej tam spravte dalsie izby a pre auto napr. pristresok. Vyklenok (ten co je znazorneny tehlami pod balkonom) by som podobne ako balkony zrusil - k comu je to dobre?
Odpovedať
Mňa by zaujímal (čisto zo zvedavosti) ako je riešený rez cez ten balkón pod tou miestnosťou - plochá strecha pochôdzna a druhý rez mimo toho výklenku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako sa hovorí: proti gustu žiaden dišputát. 8-) Netvrdím, že by som si práve takýto dom postavil, ale určite to nie je žiadna katastrofa.... žasnem, koľko "architektov" tu vypisuje, ako by zdvihli strechu nad garážou, aby bola na tej istej úrovni, ako ostatná strecha ... zrušili či prehodili balkóny a pod. Nemyslím si, že by ten dom mal niečo (nejaký prvok) za čo by sa musel majiteľ hanbiť. Je kooooopec horších, dovrzanejšíchj domov ... - lenže ako vravím, čo Slovák to architekt. Rád by som videl, čo majú kritici vo vlastných príbytkoch... x-)
Odpovedať
Keď je veľa "eurónov " nevidím v tom žiadny problém potom . Ten vjazd do garáže tak ako je na obrázku tak je veeeeľmi hrozne zle !!!!!!!!!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?