Čo poviete na tento domček?

Ahojte, manzel mi dal za ulohu vybrat projekt domu, kt. popripade trosku upravime. Jeho podmienkou je iba garaz s dielnickou. Tak teda vyberam,,, zatial sa mi pozdava tento projekt, budem rada, ak sa mi k nemu vyjadrite. Ma to byt dom pre 4 osoby, dole treba ziskat este satnik a spajzu :-) dakujem za nazory http://prodom.sk/?p=projekty&project=...
Odpovedať
@kitchima akože velmi pekný domček..da sa velmi pekne poriešit..z toho vyklenku na terasu by som urobila špajzu trebars formou roldoru..už len koli sukromiu by som terasu riešila za domom..nie vedla..ale to zavisi aj od toho ako mate orientovany pozemok resp, dom
Odpovedať
Profilova fotka
@kitchima peknucky, kompaktny. Boli sme pozriet hrubu stavbu tohto domceka (planovali sme kupit) ale nakoniec sme nekupili, lebo - ak by ste raz chceli mat spalnu dole, bolo by dobre mat dole aj kupelku (v projekte je planovane len wc) nie je to tam problem doriesit ale treba riesit uz v projekte, lebo potom bude problematicke doriesit vetranie wc aj kupelky. Inak je naozaj fajn, pacil sa mi vychod na terasu z obyvky aj kuchyne
Odpovedať
Profilova fotka
pěkný dům, akorát k záchodu v přízemí bych udělala i sprcháč a nedělala bych ten výklenek v koupelne,... mít balkon v rodinném rome mi prijde zbytecné. jinak přízemí i patro jsou ok ;-)
Odpovedať
najprv dakujem za pozitivne nazory, tesi ma to ;-) @katarinka2010 orientacia terasy mi vyhovuje, mame presne taky pozemok, ze terasa musi ist vedla domu. to sa poriesi vysokym kamennym murom z kazdej strany :-D Spajzu som rozmyslala, ze by sa potiahla kuchyna az ku stene, tam by sa urobil snad priestor aspon 1,5m2. To by mohlo na spajzu stacit. Boli by sice o jedno krasne velke okno menej, ale tak snad nevadi. @ajkaag kupelnu urcite chcem mat aj na prizemi. Hoci miestnost dole ma sluzit ako pracovna, ale ved clovek nikdy nevie :-D tak pod schody dat WC a kde je WC by bol sprchovaci kut. Chcem sa opytat, kedze si videla ten dom nazivo... neboli stropy na poschodi velmi nizke? @hhranolka balkony sa zdaju aj mne zbytocne.. ale budu ich mat deti, ja v spalni naozaj nepotrebujem. rozmyslala som, kde vydolovat satnik... ze by sa zastavil vchod z domu do garaze a tam by vznikol satnik ? Co poviete? A trosku ubrat z pracovne a dat tam vstavanu skrinu, alebo nejaku vesiakovu zostavu. Garaz zrejme by som potiahla po elej dlzke domu, vznikla by tam okrem dielnicky aj technicka miestnost. Uz ma trapi iba jedna vec, kde dam pec ? Krb podla projektu mi nevyhovuje, chceli by sme pecou vykurit vasiu cast domu.
Odpovedať
Profilova fotka
@kitchima presne tak by sme to boli aj my riesili, ale kedze uz bola HS postavena, bolo by to zlozitejsie treba na to mysliet pri stavbe. podla mna to nizke nie je, take akurat ;). S tym satnikom bude asi vacsi problem, lebo dolu mi to prislo take uz len tak akurat, neviem ci by som to tam este zmensovala
Odpovedať
Profilova fotka
@kitchima krasny domcek :-) krb by si mohla dat tam, kde je barovy pult, ak by ste sa ho vedeli zriect. ten sa da urobit aj na opacnej strane kuchyne, pri tych velkych oknach ak by ste sa vedeli zriect aj toho priameho prechodu z garaze do domu, tak tam by vznikla pekna kupelna aj s oknom a pod schodami si mozete zriadit nejaku komoru. je to trochu dalej od kuchyne, ale tam by si predsa nemusela mat veci ktore potrebujes mat po ruke, ale take do zasoby :-) satnik co tam je nestaci? podla mna je v pohode, dalsie mozete riesit na poschodi, tam je miesta aj na dalsie 3 staniky ;-)
Odpovedať
Dom si ja zase neviem predstaviť bez balkona super výber a idete si to stavať svojpomocne,alebo firma_? Mne sa páčia veľké izby ja by som ich nezmenšovala.Nech sa vám to podarí.
Odpovedať
@ajkaag tak, uz som to poriesila :-) na tu vysku stien som sa nepytala nahodou, niekde som citala, ze treba pridat aj 4 rady tehal, aby bola vyska ok.. no ved to uz poriesime v projekte. @marta2610 stavat ideme svojpomocne, samozrejem, len to, co budeme vediet ;-) zvysok radsej necham na odbornika, nie ze by som podcenovala svojho muzika a znamych :-D a dakujem, snad sa aj podari :-N @danula_ch vdaka za napad s tou pecou a komorou. Vcera som dospela k tomuto rozhodnutiu: Garaz bude iba formou pristresku, takze si budem moct dat okienka do vsetkych tych 3 miestnosti, ci uz to bude kupelna, wc alebo satnik. Ale asi by som dala v tomto poradi, do tej najvacsej satnik, potom kupelnu, pod schody wc. Murovana bude iba dielnicka a ta technicka miestnost. Dalsou upravou bude, ze zväcsime podorys domu z pravej strany o 0,5 metra, ziskam tym miesto v kuchyni na celkom slusnu spajzu, zo spodnej pracovne mozem odkrojit ten kusok, co som chcela a na poschodi to vlastne zvacsi detske izby. Na ukor toho mozem z nich kusok odobrat, to, co je na projekte oznacene ako satnik v tych dvoch izbach a velkost izieb ostane zachovana. Ja myslim, ze odkladacieho priestoru nikdy nie je dost. Hlavne, ked su v dome deti ;-) Tu pec by som dala do toho vyklenku pred kuchynou. pripada mi to ako pekny stred domu, len ci to tam bude moct byt. Barovy pultik otacat nechcem, aby nezavadzal pri ceste na terasu :-D No, snad to bude takto fajn, co poviete?
Odpovedať
Profilova fotka
@kitchima myslim ze ste to dobre vymysleli, ak vam nechyba murovana garaz, aj pristresok je fajn, splni ucel. Barovy pultik je podla mna zbytocnost, niekto vyuzije, ale viacero ludi si za ten svoj ani nesadla. tiez by sme nemali keby bolo po mojom, ale manzel na tom trval, takze bude barovy pultik a manzel ma aspon radost :-D len sa obavam rozsirenia domu, budete tak musiet dat urobit nanovo cely krov, vydavky a starosti navyse drzim palce ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?