Čo poviete na tento dom?

Je to 4 izbový domček, rozmery 8,5m x 10m.
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
neviem....taketo rozmery ma moj 3izbák, kde momentálne žijeme....ozaj chcete mat taky malý domcek? Co ulozne priestory? A vchadzat hned do jedalne tiez nie je velmi stastne
Odpovedať
@anica financie nepustia...
Odpovedať
Dispozične by som to este zvazila. Urcite nie vchod rivno do jedalne.
Odpovedať
@magic08 @anica keby sa vymenila kuchyna a kupelkou a zachodom bolo by to lepsie? ten gauc v strede tam nebude, bude rohovy a tv bude na stene oproti.
Odpovedať
@mima89 ak jedalensky stol nebude tam, kde je teraz, tak lepsie... Aj ked si myslim ze by sa to dalo inak dispozicne poriesit.
Odpovedať
@mima89 chyba mi tam komora v kuchyni, technicka miestnost a ulozny priestor nemas ziadny.
Odpovedať
Mne tam chyba priestor pre boiler, kotol a pracku
Odpovedať
Chýba mi tam technická miestnosť, kde by bol boiler, kotol, pračka, umývacie centrum, úložné priestory na čistiace prostriedky. Chýba mi tam špajza či komora pre potraviny. Chýba mi tam šatník ku vstupnej chodbe na uskladnenie topánok, kabátov. Chýba mi tam ešte aspoň jeden šatník aspoň ku spálni.
Odpovedať
V prvom rade by mi vadila rodicovska spalna susediaca hned s detskou izbou. Potom ziadna spajza a technicka miestnost. No a na koniec len jedno WC a ziadny sprchovy kut. Ulozne priestory nekomentujem, lebo tam ziadne nie su. Kam date vsetko zimne oblecenie, topanky, lyze, lyziarky, korcule, lopty, a ja neviem co vsetko este to mi je zahadou.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa páči,... aj ked s tým bojlerom a práčkou je to pravda.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak toto kreslil projektant mal by vratit diplom. Aj na malom priestore sa da dispozicne poriesit lepsie. Domcek nemusi byt velky. Staci ratat s moznostou zobytnenia povaly ak bude potreba resp.financie. Zakladne veci ale v dome (tomto) chybaju. Technicka aspon mini, spajza detto. Sprchovy kut... Proste prekreslit prip najst iny projekt.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mima89 a nieco taketo by nebolo lepsie? http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-... Naozaj ten vstup do jedalne nie je stastny a nemate tam ziadne ulozne priestory... Kamoska ma tento domcek a je velmi prijemny http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-...
Odpovedať
@anica @magic08 @pzad @evabb35 @danculd @jankazb @simsalabim
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
otázka "čo poviete" by mala okrem pôdorysu obsahovať aj info o tom, aké máte nároky ako rodina-či len potrebujete bývať, a je vyslovene osobitné/osobné - či ste napr. športovci alebo kutili-teda či a kde a na čo treba nejaký priestor navyše. Osobne napr. pri mini-domčeku by som nemala sprchový kút aj vaňu (tobôž rohovú, čo zaberá priestor). Tiež by som sa snažila mať spoločný obývací priestor s kuchyňo-jedálňou tak, aby neboli hluché priestory a veľa miesta zbytočne na prechody medzi miestnosťami či vstupmi... Tiež je dôležité, či máte nejké iné obmedzenia(preferencie - či už máte pozemok, alebo či vyslovene máte zámer mať stvorcový pôdorys alebo skôr 2-stranne / obdĺžnikovo riešený dom
Odpovedať
@mima89 toto je omnoho lepsie... aj ked b ysom sa este trosku pohrala s obyvackou a vstupom do domu... osobne preferujem spojenu kuchynu s obyvackou, pri 26 stvorakoch obyvacky s jedalnou to bud asi stiesnene, ci sa mi to len zda? nedal by sa vchod dat z prava, ako je teaz obyvacka a obyvacku dat do jednej linie s kuchynou? otvori sa priestor...
Odpovedať
Jj, toto je uz vyrazne lepsie ale aj vyrazne vacsie, cca. o 50 stvorcov. :-) Ak nemate dostatok financii, tak by som urcite nesiel do bungalovu, ktory bude o cca. 20% drahsi ako dvojpodlazny dom o tej istej rozlohe.
Odpovedať
@mima89 nepises info o pozemku, kde mate susedov, kde je orientacia, kukni aj toto , ked idete na peniazky : http://www.domzamilion.com/
Odpovedať
@mima89 vo vstupnej chodbe by som asi zrušila okno, aby sa vytvoril priestor na sedenie, prezúvanie, vešiak, aby si mali kde položiť deti školskú tašku pri prezúvaní - hoci lavica na sedenie by mohla byť aj pod oknom - aj tak je to pekné. Možno by som zvážila okno do špajzy - také úzke na vetranie. Ešte by som premyslela dispozičné riešenie spálne a možno nejaké úzke okno do šatníka spálňového zvážila a určite dala šatník spálňový do tvaru U. Mne sa nepáči WC vedľa detskej izby - či nebude rušiť splachovanie WC a celkovo WC je dosť rušná komôrka.
Odpovedať
@mima89 Dvere do vstupnej chodby by som otočila a posunula viac do prava, aby sa vytvorilo viac úložného miesta pod oknom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?