Čo poviete na projekt Laguna 445?

Potešil by ma každý vaš postreh :-)
Odpovedať
Jedine co by mne osobne vadilo ze sa prechadza cez obyvacku z vchodu inak pekny projekt :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi pekný dom. Ale obávam sa, že takto koncipovaný projekt sa asi bez klimatizácie nezaobíde. Centrálna dispozícia je jednostranne orientovaná na juh-západ. Bude treba niečo vymyslieť s tienením - trebárs vonkajšie žalúzie. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež by som asi vyriešila prechod cez obývačku do nočnej časti...Keď bude návšteva a deti prídu domov, nemusia riešiť prechod cez obývačku a návštevu..U pubertiakov to býva trošku problém :-| Ale inak super návrh..
Odpovedať
Velmi vydareny, sympaticky projekt, jedine, co by mi vadilo a zmenila by som, je prechod do nocnej casti cez obyvacku. To by som zmenila na 100% vymyslela by som prechod zo zadveria. Inak parada :-)
Odpovedať
S nákupom cez obývačku? Špajzka - moc teplá. Odhlučniť izby vzájomne pomocou šatníkov, izby odhlučniť od kúpeľne. Podľa mňa nešťastne riešený dom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, mame tento dom rozostavany (kupili sme ho). trosku sme pomenili kupelne a zvacsili spalnu. chcem sa spytat, ci mate nejake rozumne riesenie obyvacky, lebo co sa tej tyka je hrozny... ma 30m2 a nie je tam kde umiestnit stol a gauc. kuchynu chceme L alebo U (bez pultiku). stol sme rozmyslali dat tam kde je kvet a kusok za to vacsi gauc.. aspon 3.5x2m alebo take daco.. ale je to cele take divne.. priestor pekny ale neviem si to nejako pekne predstavit. rozmyslam, ze by som skocil za nejakym int. architektom alebo co.. (pricom sa mi fakt nechce vyhadzovat peniaze za taketo veci.. myslel som ze kdesi hodime gauc kdesi stol a hotovo..) co sa tyka inak klimy a tienenia tak mi pride zbytocna lebo v dome je celkom chladno v lete a ajked ho mame na rovine a je orientovany ze je podla obrazka hore juh a vpravo zapad tak dovnutra nejako neprazi budem vdacny za nazory
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
My tento dom stavame ak by bol záujem kľudne sa prídite pozrieť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@igor256 zdravim , chcem sa spýtať už ho máte postavený? Zaujímam sa o neho a chcel by som nejaké reálne postrehy k nemu. Ďakujem 😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
My máme a bývame v nom pol roka 🙂 teplo nieje ,spajzka není tepla ,je tam rekuperacka takže je tam tak akurát ,je osobné nevadí že sa chodí cez obývačku ale záleží podľa vkusu . Osobne dom je zaujímavý ,ešte som sa nestretla s názorom žeby sa niekomu nepáčil . Keby mal ešte jednu detsku naviac (možno časom pribudujeme 😁) je super 👍.
Odpovedať
@luciska23 otrasne riešený pôdorys, koho môže vôbec aj napadnúť dat takýto prechod cez celú obývačku a ešte aj tam kde je umiestnená TV stena...by ma porazilo keby sa mi pred telkou furt niekto premával a to nie len pri ceste von z domu ale aj keď decká prechádzajú do kuchyne, chladničky...absolútne katastrofálne riešenie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?