Čo hovoríte na tento projekt?

Co hovorite na tento projekt je prakticky? alebo by ste tam nieco menili? dakujem za kazdu radu- odpoved http://www.bungalov.sk/joomla/index.p...
Odpovedať
mame velmi podobny podorys, len my to mame trochu vacsie, takze sa nam tam zmestil aj samostatny satnik - ten by som ja veru uz nemenila za nic a este mame osobitnu kotolnu - priblizne tam, kde je u vas samostatne WC s tou "pracou" castou.. kotolna je tiez dobra vec, takze toto by mi chybalo..
Odpovedať
V kúpeľni by mi chýbalo miesto na práčku. V kuchyni by som ju nechcela. Natiahla by som ten projekt o 50 cm aby sa mi zmestila do kúpelne. Vošlo by sa potom aj dvojumývadlo. Tých 50 cm by som pridala tomu šatníku v zádverí takže by sa zmestili aj objemnejšie veci na skladovanie ( a keby sa ubralo 20 cm zo spálne mohol by byť aj samostatný šatník ;-) ). V spálni by malo byť medzi posteľou a stenou optimálne 75 cm - treba dať pozor pri rozmeroch miestností (projekty niekedy "klamú" a na papieri to vyzerá byť z rozmiestnením nábytku v pohode ale v reále sa to môže zdať menšie). Stálo by za uváženie zrušenie dverí medzi predsienkou a WC, ale to je je otázka vkusu. A zrušila by som tie dvere v chodbe, ktoré ju delia na dve časti prídu mi tam zbytočné. Inak sa mi ten projekt páči. Nemá prehnané rozmery, ani zbytočne členitý pôdorys . A dispozička je OK. :-) :-) :-)
Odpovedať
@tinuskaaaa s tou kotolnou je dobry napad. urcite nad tym pouvazujeme. a pracka je v tej casti pred wc. len neviem ci je ta kuchyna dobre riesena, alebo ju uzatvorit? :-S
Odpovedať
Ta kuchyňa je podľa mňa riešená dobre. Nie je priamo súčasťou obývacej izby (návšteva nevidí prípadný neporiadok v kuchyni) ale zároveň je to súčasť otvoreného priestoru. Akurát by som prehodila varnú dosku s drezom lebo takto je to riešené skôr pre ľaváka. :-)
Odpovedať
Bungalov moc neuznavam... no tento je celkom fajn
Odpovedať
@nema66 @tinuskaaaa Suhlasim s Tinuskou, ze na papieri to vyzera inak. Momentalne som v stadiu dokoncovania hrubej stavby. Keby som sa mal rozhodnut este raz, postavim zaklady a nosne, vylucne obvodove murivo a priecky umiestnim, az ked budem "vnutri" - budes si to vediet lepsie predstavit, ked sa po dome prejdes. Mne to vnutorna nosna priecka nenormalne cele rozsekala... Krov jednoznacne vo vaznikoch. Usetris na nosnej priecke, zakladoch, vencoch a ziskas modularitu vnutorneho priestoru, ktora je na nezaplatenie! ;-)
Odpovedať
@nema66 podla mna je to velmi zle riesenie z nasledovnych dovodov: 1.) Zadverie ktore je najchladnejsie je spojene z obyvackou a izbou. Tie spolocne steny budu vzdy chladne. 2.) Ked prichadzam s tym ze si idem do izby iba napr. pre kluce musim otvorit/zavriet 4 dveri. 3.) Ak chcem ist z vonku iba na zachod zase musim otvorit 4 dveri 4.) Ak je krb pri jedalenskom stole tak kominovy cistiaci otvor je podla mna nevhodne umiestneny a spati v interieri. 5.) Nechapem zmysel tomu zachodu za technickou miestnostou. Hned vedla je dalsi v kupelni. 6.) Kuchyna oproti vstupu do domu? sorry ale pre mna ozaj cele zle...
Odpovedať
@idom v pohode... sto ludi sto chuti, ja by som to tiez este urcite menila...len som chcela vediet ci je prakticky.....
Odpovedať
este mam stastie ze je u nas v dedine postaveny tak rozmyslam ci sa k nim ,,nevtierknem,, a nepojdem okuknut ako to vyzera.. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?