Čo hovoríte na tento projekt chatky?

Ahojte, chcel by som si v budúcnosti postaviť malú chatku, možno ani nie tak pre seba, ale na prenajímanie. Sám som si kreslil tieto pôdorysy, prosím okomentujte mi to čo na to hovoríte :) PS: som študent takže to asi nebudem tak skoro stavať, ale plány do budúcna treba mať, pomaličky už špekulujem :) vopred pekne ďakujem za názory, nech sú akékoľvek, a prajem pekný deň ! ;) (na vrchnom poschodí by som chcel vikiere aspoň po jednom do izieb, kôli lepšiemu presvetleniu a optickému zväčšeniu)
Odpovedať
@lopek nema zmysel to teraz riesit. Nechces to stavat teraz, a ak si student, tak predpokladam, ze skoro asi ani nebudes (nechcem urazat ani nic podobne). ak si myslis, ze si teraz nieco navrhnes a potom o 5 rokov to vytiahnes a postavis, tak zarucujem, ze to tak nebude. Kazdym rokom sa menia materialy, technicke moznosti a naroky na priestory, zariadenie a pod. Vlastnymi skusenostami, skusenostami ludi v tvojom okoli a pod. tak sa bude vyvyjat aj tvoja predstava. Je pekne, ze sa venujes niecomu vo svojom volnom case a to sa ceni. Studuj pokracuj a postupne sa to bude posuvat. Drzim palce.
Odpovedať
ahoj, pozrela som co si vymyslel, nie je to zle, ale asi chces vela zarabat na pocte lozok. je ich velmi vela, pomer lozok, miest na sedenie a mini kuchynka su uplne nevyhovujuce, predstav si ze by tam prisli dve rodiny s detmi, nemaju sa ani len kde otocit, ulozit veci, nemas miesto pre potraviny a varenie pre 11 ludi a ani priestor napr na ulozenie lyzi. Povedala by som, ze je to idealna chatka pre studentov, ktori nepotrebuju k zivotu vela. Ale paci sa mi celkom dobre vyuzity priestor, mozno skus otvorit kuchynu do spolocenskej miestnosti. Drzim palce :-)
Odpovedať
@spiderhst napísal som síce že neviem kedy budem stavať, ale ak dám dokopy projekt a papiere tak budúci rok chcem začať.. @paulinaarch ďakujem za ohodnotenie :) to som len narýchlo včera "naklikal" postele, plánujem to max na 8 postelí, hore po 3 v izbe dole 2 postele. kuchyňu sme rozmýšľali otvorenú, ale potom že to nebude dobrý nápad, napr. keď sa bude variť aby sa neparilo do tej veľkej izby. Dvere z kuchyne sú kôli noseniu dreva ku krbu.. a ten úložný priestor budem asi naozaj musieť doriešiť nejak..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?