Co by ste zmenili na dispozicii

Profilova fotka
Dobry den, ideme kupovat byt a este sme v stadiu moznosti upravy dispozicii bytu. Na prvom obrazku je dispozicia, ktora bola navrhnuta architektom bytovky. Druhy obrazok je vlastne nas navrh. Viac menej sa to moze cele menit, okrem tych cervenych priecok a sacht na vzduchotechniku a vodu. Zmenili by ste nieco na nasom navrhu? Dakujem
Odpovedať
Dispozícia mi pripadá ako v Bratislave za socializmu. Hlavne nech je z jedného bodu do druhého čo najďalej. Rekord drží turistická trasa špajza kuchyňa. Nočná a denná časť 0 bodov ??!! Deti sa budú na chodbe zrážať s odchádzajúcou návštevou, ak si pôjdu umyť pred spaním zuby. Neviem si predstaviť ak sa bude 16 ročná dcéra pohybovať tou istou trasou len tak v uteráku. Domáci pán dá naopak návšteve znamenie, že už je čas odísť, ak v pyžame zo spálne vybehne rovno pred TV. No a to WC na stene detskej izby tiež nie je výhra. Každé spláchnutie sa počíta ? Riešenie nemám, ja by som to dal nejakému dizajnérovi, alebo utekal od toho.
Odpovedať
Ale vobec to nie je take zle.Skusim v rovnakom kontexte okomentovat :): 16rocny pubis sa v pohode potichu priplazi domov, vobec nevyrusuje navstevu a rodicov, ktory si hrkutaju v obyvacke. Akurat si prirazi o stenu skrinu, aby nepocul, ked rodicom skoncil sex a sprchuju sa....
Odpovedať
nepride mi to ako stastne riesenie. ale vsetko je vec vkusu. Mne osobne pride spalna 12 m2 mala a zbytocne velky satnik, ktory by som mozno celkom zrusil. tiez ten vstup z obyvacky do spalne by mne osobne asi vadil. Urcite by som nedal wc na stenu kde je izba z druhej strany. Dalsia vec, detske izby su na sever a spalna na juh. no vidim tam viac negativnych veci ako pozitivnych. ale to je len moj nazor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pripad001 Skusim sa k tomu vyjadrit. Ta spajza sa berie skor ako sklad a nie pre kuchynu, nie sme typ, ktory robi velke zasoby a radsej kupujeme cerstve, na zavaraniny bude pivnica :-) Co sa tyka rozdelenia na casti, tak teraz je to rozdelene skor na rodicovsku cast a detsku. Co sa tyka premavania v uterakoch a pyzame, tak to nezvyknem robit ked mam doma navstevu :-) Vdaka za upozornenie na WC, pojde na druhu stenu! Utekat od toho nemozme, ked ze uz do toho ideme. @zuzka60 Dakujem @ohen10 No ved prave preto sa pytam na nazor, sice uz s tym nic nenarobim, okrem nejake dispozivnej zmeny. Co sa tyka malej spalne, tak aj teraz mame v byte spalnu 12m2 a mame tam aj skrinu cez celu stenu a nepride mi to male, mozno sme zvyknuty na rozne pomery :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Viac menej vychodiskovy stav bytu je ako na nasledovnom obrazku
Odpovedať
prve co ma napadlo, ten vyklenok na skrinu pri vchodovych dverach - 450 je velmi malo, 650 je standard na vstavanu skrinu. 1.10 bola TM? kde budete mat pracku?
Odpovedať
@yury Podľa toho kde v SR sa byt nachádza dáte za neho od 80-150 tis. Dajte nejakému šikovnému dizajnérovi 1% z ceny a navrhne vám domov. Snáď si nepostavíte byt na základe anonymov z MS. Požiadal ste o radu, toto je tá moja.
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla Pri vchodovych dverach nebude skrina ale len taky vyklenok. Povodne 1.10 mala byt TM, ale potom sa rozhodlo pre centralne kurenie. A pracka bude v kupelni pri vchodovych dverach. @pripad001 byt sa nachadza v TT. A dakujem za rady, skusim aj nejakeho dizajnera.
Odpovedať
Profilova fotka
Do samostatneho WC odporucam aspon male umyvadielko. Varnu dosku by som nedavala blizko jedalenskeho stola, mozno ju skor zapracovala do linky. Linku by som urobila skor L-kovu ako bola povodne navrhnuta. Ak velmi chces aj tu ostrovcekovu cast, nedavaj na nu ziaden velky spotrebic, (max vysuvne zasuvky/zastrcky pre pripad pouzitia malych spotrebicov) a radsej ju skrat, nech sa nemusite preplazovat, ked bude pootvoreny balkon. Zelam stastnu ruku pri zariadovani. Btw, uz som videla aj ovela horsie dispozicie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katika_ba Dakujem za rady
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?