Cena za murovaný 2-izbový dom

Nenašli ste tu na Modrej streche fotoblog 2i murovaného domu napr. niečo, ako Euroline bungalov 1384. Idem mi hlavne o cenu cez partie majstrov bez svojpomoci v čo najnižšom štandarde resp. či by sa to dalo postaviť do 30 000€. Je to pre ženu pred dôchodkom, ktorá chce predať byť a pozemok má dokonca je na ňom cca 80 ročný dom a ten nechce prerábať iba využiť cez leto na zaváranie apd. Nestojím o búrlivé teórie, ako sa to určite nedá, ale o vlastnú skúsenosť toho kto staval v poslednom čase takto a za koľko.
Odpovedať
@pokakany_trpaslik ja mám niečo podobné v albume aj rozpočtom v popise albumu
Odpovedať
@jakino Dík, ale ide mi o murovaný dom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Da sa takyto maly urcite spravit do 30 000 my staviame 3 izbovy 74m2 a cisto svojpomoc a zatial sme na 23000 a to mame urobene momentalne po anhydridovu podlahu este nam chybaju omietky sadrokarton v strope kupelna podlahy vrchne a to pocitam do tych 30 000 by sme sa mohli zmestit.zariadenie mame okrem kuchyne tu tam ale nepocitam do stavby a zatial nam majstri robili okna.kurenie a anhydrid
Odpovedať
Profilova fotka
@pokakany_trpaslik No ak chceš postaviť murovaný dom 67 m2 cez živnostníkov za cca 450 eur/m2 tak veľa šťastia, ak by sa to len predsa podarilo tak kontakt na takých majsrtov si dobre odlož lebo to je cena za ktorú sa dá možno postaviť svojpomocou.
Odpovedať
@lucy56 Kedy plánuješ, že skončíte? A na akú cifru sa asi myslíš dostanete. Svojpomoc je iné, ako cez majstrov. Tvoj blog sledujem teším sa na nové fotky. Dík za názor cením si ho, lebo máš vlastnú skúsenosť. @martosko Ja to nechcem postaviť. Staval si podobný dom sám, alebo si od fachu?
Odpovedať
Profilova fotka
Hotove na nastahovanie chceme mat v lete a pocitam ze bez kuch linky budeme v stave v podstate holodomu na 30 000 a dalsi rok nas caka dobudovanie ciastocne prestresenej 25m2 terasy .my mame rozpocet 50 000 ale aj s komplet upravenym pozemkom a este su v plane take dizajnove veci ako sklenene zabradlie z terasy posuvne dvere zo skla biokrb a sauna ale to bude az ked sa podari odpredat cast pozemku
Odpovedať
@pokakany_trpaslik Praca je drahsia, nez material. Ked sa svojpomocou dostanu do 30.000, dodavatelsky pocitaj tak 2x tolko..
Odpovedať
@pokakany_trpaslik Absolútne nemožné. Kamoš staval pred 7 rokmi https://www.prodom.sk/projekty-domov/... a to si robil kopec vecí sám , odvtedy materiál zdražel .... a viac ako 47 tis. spomínal že tam dal ... Otázka skôr stojí či sa to dá za 50 tisíc postaviť s tými partiami :-D
Odpovedať
@pokakany_trpaslik pred pár rokmi som na niečo podobné robil kalkuláciu a vyšlo mi, že by som to vedel postaviť za 55tis. na komplet (bez kuchyne), ale bolo tam pár kompromisov, ktoré ti to predražujú.
Odpovedať
@cache pravda pravda a tam to vsetko zacina. Svojpomocou sa da vela penazi usetrit.
Odpovedať
to už by som šiel do toho mobilného domu(typu freedomky). Napr. tu v okolí Ružomberka to robia dve firmy a za 30 sa dá dostať na celkom pekný malý dom. Hrubé izolácie atď.
Odpovedať
:-D :-D :-D https://www.techbyte.sk/2018/03/dom-2...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Za 30 tis. by sa dala pristaviť jedna izba a kúpeľňa k tomu starému domu.
Odpovedať
Profilova fotka
@pokakany_trpaslik Si robis srandu, ale pockaj ked to pride raz k nam :-D
Odpovedať
Videl som 100m2 drevodomy za 55k.Pri maximalnej svojpomoci a najlacnejsich materialoch s velkou zlavou mozno ano
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?