Bungalov Stilo l plus

Zdravím. Otváram ďalšiu tému ohľadne tohto domu. Niektorý pisali ze ho realizovali. Zvažujem aj nad tymto projektom. Môžete mi poradit ktorá stavebná firma vám tento dom stavala. Taká čo je hlavne spoľahlivá a odvedie dobrú a kvalitnú prácu. Poprípade ak by mal niekto tento dom zrealizovaný v okolí MT rád by som si ho prisiel pozriet. Dakujem. Pekný den prajem. 🙂 http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-...
Odpovedať
Zdravím. Švagriná má Stilo I. - západné Slovensko. Dom stavala firma - Ideálne domy so sídlom v Žiline.
Odpovedať
@dh2011 dakujem a švagriná spokojna? Vsetko v poriadku? Škoda že západ, keby niekde blizsie isiel by som pozriet.
Odpovedať
@sebelu myslím, že je spokojná.
Odpovedať
Profilova fotka
@sebelu Zaujímavé riešenie chcete stavať dom cca za 65 000 eur a viete že niekto ho už má zrealizovaný ale dať 30 eur a 5 hodín času na cestu aby ste ho videli dokončený sa vám nechce, možno keby ste ho videli naživo zistili by ste že jedno wc a jedno umývadlo pre štyroch ľudí nieje moc dobré riešenie a vôbec nie keď je kúpeľňa prístupná cez zádverie. Nebudem komentovať veľkosti izieb to musí vedieť každý sám čo požaduje ale aby v detských izbách nebola ani jedna skriňa, to deti budú mať všetko oblečenie a hračky v tej spoločnej skrini na chodbe, alebo neviem či ste si to všimli ale dom má okná z obytných miestností do troch svetových strán dovolí to váš pozemok. No nič hlavne že ste ušetrili a netrepali sa cez polovicu tak veľkej krajiny ako je Slovensko, veď za to predsa tá investícia pár desiatok tisíc eur nestojí.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Pokiaľ viem tak domy Stilo má apex projektované na domy s hrúbkou steny 30cm (drevostavby). Takže pri murovanom budú tie obytné miestnosti ešte menšie (lebo na A1 budeme robiť steny 55-60cm)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?