Bungalov s podkrovim

Ahojte, akurát vyberáme projekty a nejak sa nám nedarí nájsť bungalov s podkrovim, ktoré by bolo otvorené nemusí byť celé len časť. Ak máte nejaké inšpirácie kľudne pridajte ďakujem za každú pomoc. PS: len rovné schodisko žiadne točivé :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ewula192 Poslal som nejaky obrazok do SS, ako to mam ja.. 😊
Odpovedať
Na googli je ich habakuuk :D
Odpovedať
Profilova fotka
Bungalov 881 od euroline ma otvoreny strop My ho staviame ale strop sme zavreli
Odpovedať
Profilova fotka
Aha vraj schodisko No bungalov 881 má otvorený strop iba Nie je možnosť vyjsť na galeriu ak myslíte tak Proste le otvorený vysoký strop
Odpovedať
@ewula192 Bungalov s podkrovím už nie je bungalov, ale dom s podkrovím. https://www.modernedrevostavby.sk/201... Treba hľadať ako dom s podkrovím alebo dom s otvoreným podkrovím či otvorenou galériou. Ak nevieš nájsť taký, ktorý ti vyhovuje, tak si treba vytvoriť vlastný. Ja mám jednopodlažný dom s otvorenou obývačkou. Pôvodne mi projektant navrhoval miesto povale urobiť galériu, ale to sme zamietli v začiatkoch. Teraz mám v obývačke otvorený strop až po strechu. Nechcel som žiadne podkrovie alebo schody na poschodie. .
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste pozrieť aj na nejakých stránkach s poľskými projektami alebo jednoducho zadaj do google projekt bungalovu s podkrovím a nájde ti ich dosť :-)
Odpovedať
@ewula192 takéto niečo? http://www.ardprojekt.sk/dom.php?id=5...
Odpovedať
@chrobak7 ďakujem nevedela som presne ako to hľadať, švagor má tiež niečo podobne, my skôr by sme nechceli otvorený strop len proste schodisko do priestoru respektívne vchod do veľkej miestnosti, ktorá by bola ako herňa niečo takéto:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?